I dag, mens jeg var på jobb ringte min kjære venninde Marthe meg.. Hun hadde vært med i en konkurranse på radio grenland, og var kåret blandt 8 finalister. De fikk da beskjed om å møte opp på Herkules (kjøpesenter) og samle så mange som mulig! De med flest folk ville komme videre i konkurransen. Vinneren ville få ett gavekort på Herkules til 10 000 kr. Da showet startet skulle en og en be sine folk komme frem. Første mann ut, og radio grenland mannen begynner å telle. Jeg tror han kom til 10? 15? Noe sånt. Dette hadde de fleste. Noen hadde færre. Da Marthe sine folk skulle komme frem sa mannen bare: «Ja, du er videre ja!». For vi var ENDEL og tok jo hele scenen! Haha. Du kan si vi gikk inn for dette ja… Så da kom Marthe videre ja, og her kommer resten av konken i bilder:

PS: Marthe er den flotte jenta i lille genser, blått skjerf og blondt hår..

Jeg husker ikke alle tingene de måtte gjøre. Men her er en av de første. I alle konkurransene var det den som var senest ute som rykket ut! Her skreller dem en apelsin, og man skulle da skrelle hele apelsinen uten å få med fruktkjøtt. Jeg syntes Marthe var veldig treg, så var redd hun skulle ryke ut.. Men plutselig fikk hun fart på seg og kom videre…

Her skulle dem løpe ut blandt publikum og finne en hvit sokk på ett menneske. Ta av sokken og løpe opp på scenen med den. Haha! Marthe løp rundt og fant en fyr med hvit sokk. Kommanderte han til å ta den av, og løp opp på scenen med en lite fin tåfis hvit sokk..

Her skulle dem spise en hel sjokoladekalender. Og her var det da viktig å huske alle 24 lukene! Uheldig nok er ikke Marthe den raskeste til å spise (noe vi alle som kjenner henne godt vet..) så da røyk hun ut. Jeg tror hun sleit endel med å få i seg de siste bitene stakars..

Så desverre Marthe. Ingen spenn på deg idag! Men morsomt å se på da.. Hehe. Bedre lykke neste gang!

Og når jeg først var på herkules og kikket litt, gikk jeg innom en av butikken jeg bare forguder. Dem har så mye nydelig der! Og siden det er så mange her ute i bloggland som elsker denne stilen, tenkte jeg å vise dere litt. Dette er jo en veldig dyr butikk, så er ikke ofte jeg drar kortet der for å si det sånn! Men koselig en gang innimellom..

Nydelige fine pynteting..

Masse fine ting.. På bildet ser det ut som det er mye svart, men det er faktisk nesten bare hvit der.. Og masse i glass..

Her står min kjære Anncha som jeg var med i dag. Hun står å venter på at jeg skal få rompa i gir å fått kommet meg ut av denne flotte butikken. Haha….

Også har dem masse flotte ting til barnerommet. Alt dem har, har dem i både babyrosa, babyblå og beige. Veeldig mye fint, men er kostbart!

Både jeg, Anne Elisabeth, Lise og Anncha var på Herkules idag. Men fikk ikke gått så mye samlet da vi alle var med forskjellige mennesker som skulle hit og dit hele tiden. Meg og Anncha var sammen da.. Var nattåpent ikveld! Men vi var masse sammen under showet og litt innimellom! Så dette ble rett og slett torsdagsklubben denne uken. Kooselig! Elsker de nydelige jentene alså!

Beklager veldig dårlige bilder, men hadde kun med mobilen. Og den er det ikke noe bra kamera på for å si det mildt!

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Nattåpent på Herkules

 1. Linn: Ja den er rett og slett nydelig! Så mye fint til både mor og barn :D

  Annie: Im in! Har fylt opp hele uka, så da kommer det ingen uforutsette jobbedager..:)

  Marthe: Ja var veldig morsomt å se på deg å da! Fikk du gavekortet fra stian? Så koselig gjort da!:) Ja, du fikk nok folk. Ingen tvil om det gitt

 2. he he var morsomt:) fikk gavekortet til han stian som ble nummer to da:) snilt gjort, var på 500kr:) snille dere var som stilte opp.. he he.. fikset hvertfall flest folk:P

 3. Ja blei ett liite torsdagsklubbmøte vaffal, hehe.. Dumt ikke Marthe kom helt til topps da.. :)
  Kanke meg, deg og Martine finne på noe en dag til uka? Savner jentekveldene vårees:D

 4. Så artig konkurranse! :) Synd hun ikke vant….

  Eeeeelsker SIA butikken <3
  Kajsa sitt rom er dekorert med masse masse ting fra den rosa barneserien.
  Nydelig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *