//Samarbeid

PS: Rabattkode nederst i innlegget

Som de fleste vet er jeg en stor forbruker av Skinlove sine naturlige, effektive og milde hudprodukter. For noen måneder siden fikk jeg vite at de hadde fått inn økologiske rengjøringsprodukter, og dette ville jeg såklart teste mer ut! Er det noe som er proppet fult av giftstoffer og sterke midler – så er det rengjøringsmidlene våre. Vi prøver å gjemme og beskytte barn og dyr for mange av rengjøringsmidlene – rett og slett fordi vi vet at de kan ta skade av det. Men hva med oss selv? Så om det fantes produkter som var giftfrie, økologiske OG effektive ville jeg gjerne prøve ut dette!

IMG_9481

– Jeg har også prøvd ut «washing up liquid» selvom jeg ikke fikk denne med på bilde her.
Like bra som vanlig zalo!

Mange tenker jo at rengjøringsmidlene er fulle av disse sterke midlene slik at de skal ha effekt. Og jeg er vel en av dem som har hatt denne tanken. Derfor var jeg noe skeptisk til om disse produktene var like bra som de «farlige». Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg ble svært positivt overasket over disse produktene! Da jeg fikk de i hus tok jeg storvask av bad, kjøkken, vinduer, gulver osv – fordi jeg var så spent på effekten. Produktene gjorde akkurat den samme nytta – som de tidligere produktene jeg hadde. Spesielt overasket ble jeg over vindusvasken. Vinduene ble skinnende rene og all dritt ble borte – selv uten den sterke samiakken. Jippi!

IMG_8058 IMG_8063

Disse rengjøringsmidlene har en mild og deilig duft. Det lukter rent og friskt, og det beste av alt – ingen tar skade av det. Her hjemme elsker ungene å hjelpe til med husvasken. Og det er deilig å kunne inkludere de i hverdagsvasken – uten å måtte sette begrensinger på grunn av sterke midler.

Jeg ble faktisk veldig positivt overasket over prisen på produktene. De er like rimelig – og i noen tilfeller billigere enn «vanlige dagligvareprodukter». Produktene er store og drøye i bruk slik at de varer en stund. For å overbevise dere alle om at disse produktene er helt fantastiske har jeg fått lov til å dele ut en rabattkode i et par dager. Så blir det enda billigere å prøve dem ut – og se hva dere syntes. Og gi meg gjerne en tilbakemld! Det setter jeg stor pris på!

Rabattkode!

Rabatt: 15% på alt av rengjøringsmidler
Varighet: Søndag 12/7 og mandag 13/7
Kode: naturligrent

Untitled

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Naturlig rent //RABATTKODE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *