Som fler andre småbarnsmødre der ute har jeg blitt spurt om å prøve ut Natusan sine nye barneprodukter.. Jeg tenkte først at jeg ville få noen prøverpakker jeg, men jeg fikk mer enn det! Store og fine flasker av alt mulig rart man trenger til sitt barn. Og i tillegg noen kjekke brosyrer med tips osv. Så da hoppa tulla vår i badekaret, klar for å teste ut disse produktene. Og for å gjøre en liten vri laget jeg likegodt en liten film til dere! Hope you enjoy it :)

Vi fikk prøvd ut «bath» i vannet og på kroppen. Kluten fikk Martine prøve. Shampoo i håret. Olje på kroppen. Zink salve i stumpen, siden hun var litt rød. Lotion på kroppen.


Jeg syntes igrunn disse produktene var veldig gode! Noe dere hører jeg kommenterer på filmen også er oljen. Dem fleste oljer er skikkelig klisette, og er omtrendt umulig å få av fingre uten å skrubbe dem med såpe. Og da sier det jo litt om hvor lang tid det tar før den tørker på kroppen? Men Natusan sin olje gav faktisk mye god fuktighet, pluss at den IKKE var klisette og kunne tørkes lett av fingrene.

Før har vi brukt nautral og libero. Kansje vi nå går over til Natusan? Vi skal prøve dem ut litt til, så får vi se :)

—————————————————————————————————-

− Vi har utviklet First touch fordi vi så et behov hos nybakte foreldre for en komplett og spesialtilpasset stelleserie for spedbarn. Det skal være enkelt å ta vare på den nyfødtes hud på en omsorgsfull måte, og dette bidrar vi til med First touch, sier Jannicke Bergmann, produktsjef for Natusan i Norge.
De nye produktene oppfyller både miljøkrav og helsekrav. Svanen er spesielt oppmerksom på allergiframkallende stoffer, hormonforstyrrende stoffer og parfyme.
Del innlegget mitt

2 thoughts on “Natusan first touch

  1. Vi har også begynt å teste og er veldig fornøyd så langt :) Dere fikk litt flere produkter enn oss da :P Hehe! Vi gleder oss til å prøve dem i badekaret i nyhuset! Litt lettere å bade henne i kar! :P

    Martine er jo bare kjempe skjønn :)

  2. Natusan er veldig fine produkter :-)) Og her kommer et tips fra farmor: Babyoljen er også veldig fin å bruke for oss voksene for vi smører ansiktet med dag krem (bare en bitte liten dråpe) Spesielt på vinteren. Har også brukt den med gode resultater på hennes far og onkler i ansiktet under krem til ansiktet på vinteren – spesielt på Mats som var plaget av barneeksem <3
    Herlig å se filmen
    Stor kos fra meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *