Nå har jeg sittet i laang tid her for å nedskalere en liten filmsnutt slik at jeg kunne legge den ut her på bloggen. MEN pcen min er ganske «syk» om dagen så nå gav jeg rett og slett opp..

I dag kom plutselig Anne Elisabeth innom sånn rett etter jobbtider. Og med hadde hun en gave til MEG! Wow, det var jo veldig koselig.. Ingen grunn, annet enn at hun var glad i meg og satte pris på vårt vennskap…

I pakken lå det noen heeeerlige sko som jeg har siklet på lenge nå! Og siden Anne jobber i skobutikk vet hun at disse har stått på ønskelisten en god stund.. De var SÅ gode å ha på, pluss at dem var foret inni. Jeg tuslet faktisk rundt her en stund med dem på. De satt som et skudd og jeg VET at disse kommer til å bli godt brukt..

 Merke: Marco Tozzi

Så god hun er…

Martine har fått feber igjen.. Så her holdt vi sofaen i dag. Og dette hadde tante Anne fått med seg! For hun hadde nemlig hamstret masse deilig godteri og hello kitty godteri. Martine ble plutselig veldig kvikk her..:) Gjett hvem som har pratet om tante Anne i hele kveld…:P

I bakrunnen er et tydelig bevis på at mamma og Martine har slappet av og koset seg på sofaen idag ja!

Matias er forkjølet, og har vært det en stund. Men heldigvis har han sluppet unna denne feberen, foreløpig.. Han er litt utålmodig og småirritabel om dagen. Så det kan nok hende det er noen tannebisser på vei. Han fikk to tenner nede da han var rundt 4 mnd. Og etter dette har det stoppet helt opp. Men det går hardt på kavringen her om dagen, så de dukker nok snart opp..:)

Del innlegget mitt

12 thoughts on “New shooes + feberjente

  1.  Så koselig med en slik overraskelse fra en god vennine da :) Gode venner er gull verdt!! :) Kjempe kule sko :) Nydelige Martine & Matias :) God bedring til Martine :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *