I dag startet jeg dagen med noen timers sykehusbesøk. Jeg holder på med utredninger om dagen, og har gått igjennom behagelige og ubehagelige undersøkelser. Jeg har møtt fantastisk sykehuspersonell og jeg har møtt dårlig personell. Jeg har blitt tatt vare på, men jeg har også blitt oversett og «overkjørt».. Jeg har ikke følt meg klar for å dele så mye enda, da jeg har gått med mange ubesvarte spørsmål. Men det kommer nok litt mer om dette etterhvert når jeg føler meg klar for det OG jeg har litt mer håndfast.

Uansett.. I dag var en dag jeg gruet meg mye til. Heldigvis gikk dagen mye bedre enn forventet og når barna kom hjem fra barnehagen begynte jeg å «komme til meg selv igjen». Jeg fikk flere gode svar i dag så humøret har igrunn vært veldig bra i dag! Når medisinene så og si var ute av kroppen var jeg veldig klar for å gjøre noe som gav meg «påfyll»..

_MG_8191_0006

Matias var invitert i sin første «barnehagevenn-bursdag» og han tok med pappaen sin. De hadde STORkoset seg! 5 herlige gutter på 2/3 hadde sittet med hver sine «biler» tallerken, kopp, godteripose og ballong. Jeg fikk nemlig se bilder da dem kom hjem. Imellomtiden laget jeg og Martine en skikkelig jentekveld!

_MG_8185_0000

Kvelden var kun for jenter – gutter ingen adgang. Vi fant frem en film vi ville se og bestemte oss for å ha «minikino» hjemme. Vi ble begge enige om å se Knerten (den der han blir pappa). Martine hadde ikke sett denne før, og siden hun fikk mini knerten til jul var det jo veldig moro å se filmen.

Og i dag gjorde vi et unntak! Siden gutta koset seg i bursdag fant vi frem sjokolade, popcorn og brus! På en TORSDAG. Vi er litt gærne alså! Martine lå i armkroken min under hele filmen og det var virkelig en kveld som gav meg alt det jeg trengte nå!

_MG_8182_9997 _MG_8190_0005

Vi laget oss natchos til kveldsmat for å sette prikken over i èn. Nå er ungene i seng, pappaen er avgårde og jobber med prosjektet sitt (laget spisebord) og jeg har «Veronikatid». All skolejobb og fotojobb er unnagjort for denne uken. Helt fantastisk!

Untitled

Ha en flott kveld 

Del innlegget mitt

5 thoughts on “!! No boys allowed !!

  1. Eg tror ikkje eg vett om en sterkere person enn deg, stå på og bli bra igjen! :) i tillegg e du/dokk så flinke til å finne på kjekke og koselige ting med ungene, det e inspirerende å lese om, fortsett med det! :) ellers får du ha en god helg, nyt den og ta vare på deg sjøl :) klem.

  2. Stå på Veroinika du er sterk og tøff person!
    Så koselig med mamma og Martine tid! :)
    Ha en fin kveld! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *