Heihei! Tenk imorgen er jeg allerede 1 uke gammel. Jeg syntes tiden har gått fort jeg. Men det er kansje fordi jeg sover for det meste. Utenom det går dagene i spising, litt lureri i bleia mi, kosing og masse masse besøk. Det er jo såå mange som vil se meg. Og alle vil se meg så fort som mulig!

Igår var jeg, mamma og pappa på besøk til min bestevenninde Emma. Der hadde tante Lise fikset opp med kaker og is og masse godt til de voksne. Både meg og Emma prøvde å gape litt for å hinte til at vi også ville smake, men neida. De ville ha alt for seg selv. Men vi var så heldig å fikk pupp vi da :) Det gjorde ingen av de andre så! Alle de gaale heistadtantene mine var der også. Så jeg ble sent rundt på tur fra den ene til den andre. Ble nesten helt svimmel jeg. Men koset meg mye å da :) Ble litt mobbet da. For er så lita at nesten ingen utedresser passer. Hmm skjønner ikke det alså.. Hva syntes dere?


Litt store kansje?

Her koser mamma med Emma og tante Lise med meg! :)

Jeg har i noen dager vært litt slem mot mamma og sovi masse på dagen og vært masse våken på natta. Men mamma og pappa har nå prøvd å snu døgnet litt om på meg og det har funket. For inatt la jeg meg kl 21.00. Da våknet jeg kl 12.00 for litt pupp. Også sov jeg helt til kl 05.00 for å så få litt pupp igjen. Så sovnet jeg igjen og sov frem til pappa dro på jobb kl 09 :) så mamma og pappa skrøyt såå av meg. Og siden jeg har sovet så godt inatt har jeg vært masse våken idag. Det er morro å ligge å se på mamma og etterligne henne når hun lager grimaser til meg. Meg og mamma har hatt et lite besøk av Onkel Sondre idag også. Det var koselig. Benja kom innom en tur med en stor og flott blomst også! Det var snilt det. Den fine blomsten bare pga meg! :)

Se her er den fine blomsten :D

Ellers idag har vi hatt besøk av oldemor og oldefar. Mitt første møte med dem! Det var så gøy å endelig se dem. Var så spennede at jeg holdt meg våken under nesten hele besøket. Min snille oldemor hadde baka deilige kaker som vi fikk :) Så snille oldeforeldre jeg har. Gleder meg til å være masse sammen med dem i fremtiden!:)

Her er jeg sammen med mine 2 gode oldeforeldre

Ellers om dagen bare går meg, pappa og mamma å venter på at snøen skal bli borte sånn at vi kan ut å trille tur i den nye vognen! Imorgen skal vi på kontroll for å sjekke om jeg har lagt på meg noe siden vi dro fra sykehuset. Det blir spennede. Men jeg spiser veldig mye om dagen så tror nok ikke det blir noe problem :)

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Noen ord fra Martine :)

  1. :) Takk for svar. Den vognen så litt mindre ut ja, men så veldig praktisk ut..men nå har jeg bestemt meg helt for den emmaljunga vognen ;) har falt helt pladask for den ;p Har vært litt rundt å sjekket bilseter og alle ambefaler Maxi Cosi sete med base, så vi ender vel opp med den til slutt. :)

  2. Så søt jenta deres er :) bare lurte på en ting jeg ang vogn, hvilken type har dere og pris ? Må sjekke litt rundt, er jo så innmari mange ! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *