Over til prosjekt kjeller!…

Jeg har tidligere skrevet om at vi har planer om å pusse opp kjelleren. Til nå har det vært masse småboder og kun mur overalt.. Det har vært noe saltutslag og småfukt så drenering er nødvendig. Planen er at dette skal gjøres før snøen kommer. Så med andre ord må det skje ganske kjapt. Vi har snakket med graveren som skal utføre jobben, men han henger noe etter pga alt regnet i år. Forhåpentligvis skjer det snart. I værste fall får det skje te våren..

De fleste vegger i kjelleren er revet og MYE materiale er ryddet bort å kjørt på søppeldynga. Vi har hivd utrolig mye her i kjelleren som vi har oppbevart over disse to årene vi har bodd her. Helt vilt hvor mye en tar vare på. Det har blitt endel tilhengerlass, men SÅ deilig å få ryddet opp i alt :) Og det siste vi nå har gjort er å ta taket..

Først måtte det rives, deretter måtte all gammel isolasjon rives ut. Dette var helt råttent og gammelt. Alt var helt oppsmuldret og Kristoffer hadde litt av en jobb. Han har jo gjort det meste, da jeg har passet på barna..:)

Den gamle isolasjonen. Dette ser kanskje ikke så mye ut, men det skal jeg love dere at det er.. Blir spennende å få ut alt dette..

Mens vi var i Spania har flinke gutten min lagt ny isolasjon i taket og det merkes! Gulvet her i 1 etg er varmere enn noengang!:) Deilig!! Neste steg er nå å legge taket…

Se forskjell på den gamle og den nye isolasjonen!

Deretter skal gulvet hakkes opp slik at vi får mer høyde under taket :) Dette er jo litt av en «crapy jobb», men så deilig det skal bli etterpå! Mest av alt gleder jeg meg til innredningen begynner. For der skal jeg bidra mye. Kristoffer skal få kjellerstuen til et skikkelig gutterom, mens jeg skal få et eget rom nede der jeg skal lage mitt eget prosjekt.. Hva det blir får dere se når den tid kommer. Gleder meg så!!

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Ny isolasjon..

  1. Utrolig spennende.. Vi driver også å pusser opp nå. Håper på at vi blir ferdig oppe så vi kan feire jul der. Så får vi ta nede etterhvert. det er jo oppe alle soveromma, stua og kjøkkenet er, så skal bli deilig å kunne bruke stua oppe igjen. men den er jo som sagt under oppussing nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *