Endelig har jeg fått meg ny mobil!!! Etter Martine hadde omtrent spist ihjelp min tidligere mobil ville den ikke lade.. Jeg var heldig om den ladet ett par timer om natten.. Nå den siste tiden hadde mobilen i tillegg bare begynt å klikke helt uten videre.. Ikke alltid like morsomt nei.. Kan jo påføre at da skolen skulle ringe ang intervju holdt mobilen på som verst, så de fikk jo IKKE tak i meg…

Min tante har kjøpt seg iPhone, og hadde derfor ikke bruk for sin tidligere mobil.. Så den var jeg SÅ heldig å få! Nokia 5800 xpressMusic heter telefonen.. Jeg er super fornøyd, og syntes foreløpig den er helt suveren for meg.. Noen andre der ute som har denne tlf? Hva syntes dere om den?

Info om tlf:

Berøringsskjerm

Den utrolige berøringsskjermen på 3,2 tommer med høy oppløsning er helt unik og gir deg umiddelbar tilgang til alt du trenger. Den er perfekt proporsjonert for énhåndsbruk, har følbar tasterespons og automatisk skjermrotering. Velg mellom alfanumeriske taster, komplett QWERTY-tastatur eller håndskriftgjenkjenning.

 

 

Mobil underholdning

Ett trykk gir tilgang til musikk, video og mer til. Mediemenyen sørger for at du alltid har mobil underholdning for hånden. Video i bredskjermsformat med høy oppløsning, og overlegen surround-lyd med innebygde stereohøyttalere og avansert musikkspiller. Last ned ny musikk til minnekortet på 8 GB, og synkroniser musikksamlingen med PC-programvare fra Nokia.

Treff venner

Deg selv, vennene dine – og lynrask trådløsteknologi. Legg favorittpersonene dine øverst på menyen, og del hendelser og medier når de skjer.

Vis hele verden

Ta stillbilder med 3,2 megapiksler og spill inn video med DVD-lignende kvalitet. Vis dem frem på nettet ved hjelp av tjenester som Share on Ovi eller Flickr. Kringkast deg selv eller last ned de nyeste videoene.

Nokia Maps

Se verden på en ny måte med Nokia Maps. Med nedlastbare kart for mer enn 200 land, samt millioner av steder av interesse, er det mange skatter der ute som bare venter på at du skal oppdage dem og dele dem med andre.

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Ny mobil

  1. Den har vi, dvs at både jeg og pappa D har den. Og vi er begge kjempe fornøyde med den =)

    Så grattis med ny mob, og legg den høyt opp når du ikke bruker den.. ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *