I dag har jeg og Kristoffer vært ute å sett litt på bryllupskake, ting til innbydelsene og diverse andre ting. Gleder meeg så! Det er så morro med planleggingen. Mer info om hva som har blitt kjøpt og sett på idag ligger på dne lukkede bryllupsbloggen! Så dere som har tilgang, ta en titt! Til dere som ikke har tilgang, men vil ha tilgang send meg en mail til Veronikadoli@gmail.com. Husk å skrive hvem du er da!:)

Her ser vi på bryllupskaker..

Når vi var i byn kikket vi litt på stoff til vår spisestue. Den skal nemlig få en aldri så liten make over! Men, jeg trenger deres hjelp! Spisestuen er i dag i treverk. Sånn i forhold til kjøkkenet som også er treverk passer den godt inn. Men siden jeg ikke liker treverk, skal denne få noen strøk maling. Kjøkkenet skal også få en annen farge, men det får bli etterhvert.. Spisestuen skal nok bli hvit. Er man glad i hvit, så er man glad i hvit.. Putene på spisestuen skal få nytt trekk, og det er det vi har sett på i dag. Jeg er veldig glad i lyst, men jeg føler at det kan bli litt vel mye om putene er hvite også. Veggene på kjøkkenet er i lys beige, mens alle de andre møblene osv er hvite (etter noen strøk maling fra meg..). Så får å få litt liv i rommet vil jeg ha puter med litt skrift på! Jeg vil også da lage ett bilde på veggen med samme skrift/mønster på!


Spisestuen slik den er i dag..

Det er disse tre stoffene det står mellom. Hvem likte du best?

Likte først denne best, men tror kansje det blir litt for mye lyst. Tro det eller ei..

Her er samme mønsteret, bare i svart.. Bare med hvit skrift..

Denne så faktisk litt kjedelig ut i butikken, men syntes den passet godt på vårt kjøkken….

Nå er det bryllup som står på budsjettet, så da bruker man det man har, og fornøyer det!

Btw.. Til dere som venter på «hemmeligheten» til dere, må nok vente litt lengre.. Var ferdig med den, men jeg må fikse litt mer på den før dere får se! Hehe. Den som venter på noe godt, ventes ikke forjeves!

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *