ENDELIG har jeg fått rota meg inn til frisøren og fått fiksa håret mitt. Det var bare helt nydelig. Det var jo endel slitt, så måtte klippe endel :) Men det blei a bra, bare man bruker litt tid på å fikse det på morgen. Hehe. Det var det…

På lørdag var jeg og gutten min på barne loppemarked. Var egentlig ikke noe spesielt vi så etter men vi tenkte vi fikk dra å se en tur i tilfelle det skulle være noe bra og billig der. Kom hjem med en bæresele i baby bjørn merke :) skal kjøpe en ny også, men greit med 2 så slipper vi å stille på størreslen hver gang vi skal bytte på å bruke den :) Deretter tok vi en tur på down town. Der møtte vi Annie som hadde vært hos frisøren. Hun blei bare såå fin at jeg klarte ikke vente med å klippe meg jeg å. Så fikk time samme dag. Deretter dro vi på hm og kjøpte mammabuksa.. Åh, jeg skal si det var deilig å få på meg en buksa som er tilrettelagt gravide kropper. Nydelig å slippe å pressa på seg buksa eller tightsen. Godt med sånn stoff rundt magen å. Mens jeg var hos friøren kjørte Anne, Kristoffer hjem, slik at han fikk skiftet før han skulle jobbe som vakt ikveld å.

Lørdagskveld dro meg og Anne og kjøpte oss Pizza og godteri og kakemenner og masse digg. Vi dro hjem til meg. Stelte oss, spiste, og tok bilder som vanlig :) Deilig med en kveld med Annie snuppa igjen! Når klokken nærmet seg 24.00 tok vi turen til Skien. Vi tok en tur på tante sofie og en tur på Ritz :) Vi klarer oss liksom ikke uten Ritz vi Anne?:P Hehe. Vi hadde en kjempe koselig kveld.

Del innlegget mitt

One thought on “Ny sveis :)

  1. Hei snuppa :) Ja det skjer altfor mye her, hehe. Blir fattig hele tiden. Men kommer hjem til lørdagen da, da må vi treffes :) Gleder meg til å komme hjem en dag nå, savner dere skikkelig mye. Gleder meg til jula, for da skla jeg være hjemme ganske så lenge :)

    smask <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *