Det er søndagskveld. Jobbet hele helgen, og deilig å endelig være ferdig med jobbehelga. Jobbet torsdags kveld, fredags formiddag, lørdags kveld og søndags formiddag. Så mange overganger. Men gikk a bra det å :) Har vært veldig mye å gjøre i helgen, og kjenner på kroppen at den er sliten. Så nå skal det blir deilig med en søndagskveld med gutten min og fri imorgen.

Da jeg kom hjem fra jobb i dag kl 15.00 begynte Kristoffer på maten. Deilig å få ferdig servert middag når man er sliten :) Han laget yttrefillet med bacon, ris og berniesaus. Deilig søndagsmat! Han pyntet med lys, og det var nydelig å sette seg rolig ned å spise ett godt måltid etter all stresset på jobb.

Jeg er heldig! For at jeg har en så snill og god gutt! Må virkelig si du passer godt på meg. Du lager gode middager til meg veldig ofte. Du lar meg hvile med huet på fanget ditt når jeg er sliten. Du følger meg inn i senga, og legger meg godt til rette da jeg sovner på sofan fordi jeg er trøtt og sliten. Det tar på å være gravid serru. Du ligger lenge ved siden av meg eller inntill meg og stryker meg på magen og ryggen da jeg har vondt. Er magen vond og hard smører du den inn med krem og masserer den. Jeg føler meg rett og slett trygg når jeg er med deg! Du får meg til å se lyst på ting, og glemme alle bekymringer.

Babyen vår merker nok all den gode kjærligheten du gir til oss begge i denne tiden gutten min!

En snillere pappa kan man ikke få tak i! Du er mer tolmodig og god enn noen gang!

Her laget vi deilig klippekrans sammen, da vi plutselig fikk lyst på det!:D Dette var på farsdagen. Tenkte jeg skulle være snill og lage den til deg, men snill som du er ville du hjelpe til :D

Vi elsker deg vår kjæreste og pappa!

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *