Det har vært litt blogging i helgen, men det er IKKE fordi jeg ikke har hatt bloggmateriale.. Det skyldes rett og slett det nydelige været som har kommet til oss.. Så hele helgen har blitt tilbringet ute! Mange hageprosjekter har blitt unnagjort, og det er deilig å se forandringene! Jeg merker denne ekstreme hagegleden/lysten er kommet til meg i år, og jeg tror jeg kommer til å ta litt vel av med hagearbeid og forberedelser.. Så fremover blir det mye hageblogging, oppussingblogging og småprosjekterblogging.. Om det er ønskelig da..?

Et av småprosjektene i helgen har vært å male 4 av krukkene vi har stående.. De var i den livløse keramikkfargen,  og hadde en del saltutslag på seg. Disse fikk jeg av min mormor i fjor. I år fikk de en ansiktsløft med hvitmaling og brunmaling. Brunmalingen er så klart den samme som ble brukt i kassa på verandaen, så da står de i stil..:) Krukkene står på hyllene Kristoffer laget i fjor..

Som jeg skrev på fredag har vi endelig fått kjøpt oss et herlig hagemøbelsett.. Det ble utesettet fra jysk, og vi angrer IKKE! Vi rett og slett elsker det.. Til og med mannen har kommet med noen go`kommentarer.. Da må det vel være bra?

Vårt nye nydelige hagemøbelsett..
Sofaen skal fylles opp med herlige puter i brun/lilla/dusrosa nyanser..

Elsker krysset i ryggen på stolene og sofaen. Liker også at den har et søtt merke øverst på ryggen. Syntes ikke så godt på bilde men..

Som dere ser er veggen ferdig malt, og klar for å innredes.. Så var det bare å bruke fantasien til å fylle opp hyller og vegger med noe lekkert.. Ellers har jeg kjøpt inn stoff, og klipt opp skumgummi som skal brukes til sitteputer. I ryggen tenkte vi ha løse puter.. Jeg har prøvd meg på en stolpute, men kan ikke si jeg er 100% fornøyd med resultatet.. Så jeg søker noen gode råd/tips til putesying?…

Vi hadde en del gamle skumgummimadrasser liggende, som passet utmerket som puter!

Selve kuttejobben var jo et prosjekt i seg selv, da madrassen var nokså tykk… Men med stoff blir dem nok veldig bra!

Det utvalgte stoffet.. Tenkte lage en langpute til sofaen, to puter til stolene og et par løpere til bordet..

Mye har skjedd her ute i helgen.. Hva vi har gjort skal dere få se utover uken..:) Da kommer det nok noen blogginnlegg om dette.. Sola har stekt, og vi kan begynne å se en liten antydning til farge i kinnene og fregner på nesa.. Deilig! Vi har også hatt litt småbesøk fra familie og venner, som har koset seg ute med oss.. Det er så koselig å se at alle mennesker kyper ut av «hullene» sine når våren kommer.. Nabohagene fylles med vinterbleike mennesker som er klare for våren og solen!:)

Martine plukket selv ut, og tok selv på seg dagens antrekk som besto av solbriller, hårbånd og kjede!

Søta jenta vår! Hun er blitt VELDIG opptatt av solbriller i det siste…:P
Del innlegget mitt

5 thoughts on “Nye hagemøbler + litt småprosjekter…

 1. Hei. Hvite hagemøbler er super fresht:-) jeg kjøpte noen hagemøbler hos Sommershoppen i år, de er sååå fine:-) men denne gangen falt jeg for naturfarget titting.
  God sommer:-)

 2. Det her ble jo skikkelig lekkert! Jeg skal være den første til å skrive under på at fregnesesongen er i gang! Ang. putesying kan du finne noen enkle puter på feks. princess eller kid og sy eget trekk til? Til sitteputene burde nok disse formsys litt. Dvs at en syr en søm i hjørnet (litt som på et laken) i passe lengde. Da vil jeg tro den kan bli riktig så bra. Stoffet dere har funnet var kjempefint!

 3. Så fint, kjempe flotte hagemøbler. Passe så godt inn.
  Og pottene var det jo kjeme lurt å male, så de også passa inn.
  Er ingen reser på puter heller, men laga disse til D som han skal ha på det nye rommet sitt.

  http://babydandmum.blogspot.com/2011/03/nye-putetrekk-til-storebror-d.html

  De var ivertfall kjempe lette å lage, så kan forklare de ivertfall om det skulle være noe.

  Gelder meg til å se flere innlegg om hvordan det blir ute hos dere =)
  Vært aktivt her også på det planet i helga =) HÆRLIGE VÆRET!

 4. Så flotte hagemøbler :)
  Skjønne snuppa di har skjønt at det er vår,og da trenger man shades ;D

  SV : Hm,jeg husker ikke hvor langt ned str.gikk på skoene.
  Du får ta en tur å kikke :)
  Hadde i rosa også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *