Et av bedene som ikke så ut da vi kjøpte huset var et bed som står inntil garasjen/boden ved inngangspartiet her. I år var det på tide å rydde opp i det..

Jeg prøvde først å så selv, for dette var noe jeg aldri hadde gjort før. Det vokste fort, og blomstene ble nydelig. Men etterhvert så jeg tydelig at dette var noe jeg ikke hadde gjort før. For jeg hadde kanskje tatt litt vel mye frø…? I tillegg var blomstene såpass høye at dem la seg ned, så disse burde jeg ha bunnet opp.

Og nå kom tiden der blomstene hadde blomstret for i år.. Og siden ikke denne selvsåingen ble veldig fin fjernet jeg alt nok en gang og tok på mye ny jord. Deretter kjøpte jeg inn ferdig stauder.. Og dette ble veldig fint og ikke minst rent.

Så får jeg se neste år om det bare skal stå slik, eller om det blir noe annet der..:) Det er en skråning ved siden av her som jeg har store planer for. Men det får vi bli neste år!

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Nye stauder i bedet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *