I dag fikk vi de nye suttene i posten.. Kjempe søte. Bestilte 3 med Martines navn på + 3 med «pappas jente» på. Men finnes det egentlig runde sutter uten sånn hank på? Problemet er jo at Martine tar tak i hanka og drar ut sutten. Hadde vært greit med noen uten hank. Jeg så noen på navnsmokken som jeg trodde var runde uten hank, men neida.. De var ikke runde så jeg i dag. Men har prøvd å gi henne disse suttene også, og hun tar de bedre nå. Så får håpe hun etterhvert vil ta alle slags sutter. For da har hun masse å bytte på. Tusen takk for alle gode tips om hvor man får kjøpt runde sutter..:)


Noen av de mange suttene Martine ikke vil bruke..


Litt påfyll med søte runde sutter. Har noen fler som ikke er med på bildet..
De fine suttene Rebekka kjøpte til oss
Suttene som kom i posten i dag

I dag kom Martines farmor og Martines onkel innom en tur for å hilse på. De hadde vært i kristiansand hos Eva. Og de hadde kjøpt «Augustgave» til Martine. Såå koselig. Og såå mye fint!:)

Ett koselig kort fra farmor og Eva
To fine gensere


To fine bukser

Martine er fortsatt like glad i ballongen sin! Og utrolig nok er det fortsatt masse luft i den. Det eneste er at hun har klart å brekke av pinnen, men den er like spennede fordi om!:)

Godt inne i ballongmodus 


Jeg elsker ballongen min!
Del innlegget mitt

2 thoughts on “Nye sutter + augustgave

  1. Så fine ting hun har fått og masse fine smokker.

    Jeg har kjøpt fisher price sine nå fordi han klør så i tennene og de er det bitering på også. Men de er ikke runde da :(

  2. Et tips i forbindelse med hanken på smokken. Ta ei tang med litt kraft i – og klipp hanken av. Vips, hankeløs smokk :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *