Nå begynte jeg å bli ganske så lei av det samme, gamle bildet som jeg hadde øverst her på siden min :P Siden jeg nå begynner å nærme meg slutten av svangerskapet tenkte jeg at jeg fikk prøve meg på å lage ett bilde av magen :) Altsåå, ikke no mobb her. Er helt ny med det photoshop greiene, så er ikke helt proff enda.. Det blei helt okey.. :P Øvelse gjør mester right? :)

Det gamle bildet :P

Ellers om dagen tar jeg det med ro og forbereder leiligheten her hjemme til lille tulla kommer. Nå er det tross alt kun 59 dager igjen til min termin. Så idag har jeg og min kjære ryddet over hele boden, soverommet (som nå er klart til lille tulla), badet og stuen. Vi har hivd mye, lagt vekk mye osv. Er unødvening mye skrot som samles opp på liten tid as.. huff huff.

Magen vokser masse om dagen, og tulla vår er mer aktiv enn noengang. Deilig å se og kjenne de nydelige føttene, hende, rompa og alt annet vri seg og sparke inni der. Åh, jeg er så spent jenta vår! Får nesten tårer i øynene bare av tanken på at jeg snart skal få holde deg og beundre deg..

Den store babymagen. Helt utrolig at jeg ikke har utovernavel enda. Men det er ikke lenge til vet jeg ;) Tenk at vår baby er inni der

Formen er ellers fin :) Jobber litt, det jeg får av vakter (som ikke er så mye om dagen). Deilig å ikke jobbe fult, men er også deilig å være litt i jobb. Syntes formen egentlig bare blir bedre av å være litt i aktivitet. Så jeg håper masse på at jeg får litt vakter fremover slik at jeg kan jobbe og være aktiv frem til svangerskapspermisjonen begynner. BTW burde jeg vel egentlig snart begynne å søke på foreldrepenger. Fått beskjed av NAV om at dette burde gjøres i begynnelsen av februar ;) Litt behandlingstid er det jo også på det der :)

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Nytt magebilde :D

  1. Hehe jaa :) Er rart å ha så stor mage.. Er ikke helt vant til det. Men det værste er at jeg mange ganger glemmer at den er der, så får jeg helt sjokk når jeg ser ett speil eller noe ;P Hehe

    Blir helt forvirret av alle rundt meg jeg. Noen sier : Du er jo ikke blitt så stor da. Heldig du har vært. Mens andre sier : Woow du har virkelig blitt stor ;P

    Men da jeg var hos jordmor lå jeg nøyaktig på den gjenomsnittelig streken ;P Så da er jeg vel normal :)

    Hvor ligger du på magemål da?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *