Rett etter at gårsdagens innlegg var skrevet våknet Martine av at hun hadde falsk krupp.. Igjen! Dette er fjerde gangen hun har det i år, men vi har heldigvis klart oss uten noe legevakt.. Martine er jo «den friske» av oss. Hun er sjeldent syk og når hun først er syk er hun frisk iløpet av svært kort tid. Falsk krupp er faktisk den eneste «svake siden» hun har hatt når det kommer til sykdom. Men dette har kun oppstått en gang i året rundt februar/marsmnd. De to første årene ble hun innlagt på sykehuset da kruppet var ganske sterkt. Men etter dette har vi klart oss med frisk luft (og i værste fall pariapparat som vi har hjemme til Matias). Men siden januar har hun nå alså hatt dette 4 ganger.. Hun er i grei form igjen nå, men er hes og hoster litt. Det er nok bare «etterdønninger» av kruppet. De sier det ikke er farlig, men det er virkelig skremmende når det holder på fordi..
Over til innleggets overskrift.. I skrivende stund er nemlig «britax Max-Fix» på vei hjem i posten hos oss. Jeg og Kristoffer har jo hver vår bil, men kun seter til en bil.. Dette er veldig slitsomt i lengden da vi ofte bytter på hvem som leverer og henter. Så setene blir flyttet mye inn og ut av bilen..
I dag har vi maxi cosi til Matias og Britax til Martine. Da vi kjøpte britax til Martine ble vi veldig positivt overasket! Vi hadde hørt så mye om maxi cosi at valget falt enkelt på dette hver gang. Men jeg må si at jeg har vært utrolig fornøyd med britax, så dette er noe vi lett velger igjen. 
Så derfor skal maxi cosi sete til Matias over i bilen til Kristoffer (som for det meste blir brukt til og fra barnehagen som er 1 minutt unna), mens min bil (som vi bruker mest) skal få det nye britaxsete.
Jeg gleder meg masse til å prøve ut sete og er veldig spent på hvordan dette er i bruk i forhold til det vi har i dag. Er det noen som har noen erfaringer med dette sete? Evt andre britaxseter?
Mitt sete er bestilt på jollyroom.no, og jeg kan nå glede dere med at sete endelig er tilbake på lager igjen. Regner med at dette er et populært sete :)
//Samarbeid med jollyroom
Del innlegget mitt

7 thoughts on “Nytt bilsete

  • Martine hadde først et maxi cosi sete. Så gikk hun over til maxi cosi sete som er hakket større og da fikk matias babysete. Deretter fikk Martine britaxsete, og da overtok Matias det større maxi cosi sete. Så nå bruker Matias Martine sitt gamle maxi cosi sete og hun har et nyere britaxsete. Så vi mangler egentlig 2 seter til Kristoffer sin bil :)

 1. God bedring, til Martine!
  Vondt når de små ikke er bra!

  Vi har vi 2 biler + mannens arbeidsbil, som vi har seter i, itillegg har vi et besteforeldresete. To av setene har vi kjøpt brukt, av folk vi kjenner og stoler på.
  De setene vi er mest fornøyd med og som passer bilene våre best, er absolutt britax. Vi har Multi-tec (i mammabilen -som også er familie bilen) og two-way.
  Kjempefornøyd!

  Fru Rot

  • Takk for det <3

   Wow da har dere noen seter da! Ja det koster litt alså.. Så igrunn greit å kjøpe noe brukt, men som du sier er det kjekt å kjøpe av noen man kjenner.. Så er man sikre på at det ikke har vært utsatt for noe kollisjon osv :)

   Ja jeg faller mer og mer for britax, og gleder meg derfor til å prøve dette!! :) Skal sjekke ut de andre du skrev her. Trenger et ekstrasete til Martine også =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *