Nå kommer høsten snikende, og jeg syntes det var på tide med litt høststemning her på bloggen min! Og nå ble jeg veldig huegærn av alt det rosa at det var på tide med en litt roligere farge.

Jeg er ikke helt ferdig her enda, men jeg får se hva jeg gjør med fargene. Skal jeg ta bort alt rosa? Nå har det seg slik at rosa er min yndlingsfarge så det hadde egentlig vært litt koselig med litt rosa. Rosa og brunt passer jo sammen? Hehe. jaja, vi får se…

Jeg tenkte også på å ha noen litt freshe høstbilder av familien i headeren, men da må jo bilder taes først. Så vi får se etterhvert! Nå skal jo Kristoffer ut i pappaperm, så kansje vi får tatt oss en høsttur en dag alle tre. En dag jeg ikke jobber da såklart.


Imorgen er min siste dag hjemme før jeg starter i jobb. Trallen imorgen også!

Nå får det holde med bloggdesign for i dag. For nå er det natta! Takk for alle flotte tilbakemld i forje innlegg. Veldig koselig å høre at dere er fornøyd med min lille fantasi om blogginnlegg. :)

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Nytt design!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *