Så klart fikk lillemor også litt nytt i garderoben når mor var ute på januarsalg… Den voksende mage og prinsen hadde jo fått litt klær, så da måtte jo også prinsessen i huset få noe å være stolt over. For ja, hun blir veldig stolt når hun får ha på seg noe nytt (og ikke minst noe som er pyntet. Kjole/tunikaer osv)

En søt kjole med knyting bak.. Og en langarmed strikket tunika..

Når bildene ble tatt hadde Martine på seg det ene nye antrekket, og siden hun ikke ville stå stille ble dette det beste bildet. Hehe. Er iallefall en lilla rutette skjorte. Kjøpte også en søt brun cardigan med hjerter på.

Jeg kom over masse tilbud på cubus på brotorvet og hamstret meg litt småting.. Alt var jo på halv pris, pluss litt til. Siden Martine har såvidt begynt med str 98 (bruker mest 92 nå) kjøpte vi mesteparten i str 104 slik at hun kan ha det når hun har vokst litt til.. Utrolig nok passet mange av antrekkene. Str var jo bare forskjellig i lengden, og siden min lille prinsesse er god og lang passet noe av det..:)

En utrolig herlig lilla kjole. Planen foreløbig er at dette blir bursdagskjolen i Mars.

Pyjamaser er noe Martine stadig vokser ut av.. Så da ble det kjøpt inn to nye i str 98. *Familien vekkerklokke*

En nydelig strutteskjørt med sløyfe bak.

Denne uken (rettere sakt i morgen) skal Martine og jeg prøve oss på turn.. Tenkte at dette er noe Martine ville likt svært godt. Hun elsker å danse, synge, leke og herje. Så etter å ha sjekket litt opp fant jeg ut at HEI hadde «foreldre og barn turn 23 år» rett borti her. Så det blir spennede…:) I den anledning har Martine antrekket på plass.. Gjett om hun kommer til å føle seg fin med den på da..:P

Turndrakten…:) Noen tips om hva hun kan ha under? Strømpebukse og body? Blir kansje litt kaldt uten body foreløbig…

Beklager noen dårlig bilder… digitalkameraet er fortsatt i bruk, da jeg ikke har fått hentet speilreflekskameraet enda. Gah, føler meg helt sporløs uten..

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Nytt i prinsessegarderoben..

  1. Har selv gått på turning i 10 år og vært barneturntrener- Jeg likte det kjempe godt! Alle jentene løp rundt i sånne søte rosa turndrakter. :) Lykke til!

  2. Så mye herlige klær :D
    Under turndrakta pleide vi å ha tights og langarma. Det er iiiiskaldt der :/

    Husk turnsokker! Det er glatt og fort gjort å falle… Det fik kvi erfare første gangen vi var der,så vi kjøpte noen helt geniale noen på sportsbutikken. Holdt ikke med sånne antiskli tøfler fra HM gitt,hun sklei hele tiden.
    Lykke til :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *