Det å få tatt bilder av verandaen på utsiden er ikke bare bare.. Når jeg først får tid er det enten mørkt er kjempe dårlig vær.. Men nå har jeg fått kjøpt inn puter til møblene. Skal jo sy noen selv, men det får bli prosjekt i vinter tror jeg.. Så foreløpig har jeg kjøpt disse..

Sitteputene er kjøpt på Princess

Putene i ryggen er en god blanding av det jeg har liggende her hjemme. Så de skal bli byttet ut med litt «roligere» kombinasjon etterhvert…

Blomstene som sto på utsiden begynt å si takk for seg, så da fikk jeg kjøpt inn litt nye, friske blomter..

Hengeplante derimot var IKKE lett å finne. Etter å ha spurt på 4 hagesentere kjøpt jeg en eføy! De er jo koselige de også :)

 Da vi plantet hekk rundt tomten vår flyttet vi jo på bringebær, rips og solbærbuskene. Planen var å fylle opp med mere jord, legge på duk og pynte med bark. Men i grunn var det veldig fint uten også. Så jeg avventet en stund for å se hva jeg ville. Men ugresset strømmet på! Så i dag fikk jeg endelig fylt på med mere jord, lagt på duk og bark. Resultatet ble veldig flott..

Fra før hadde vi jo 3 solbærbusker og 1 ripsbusk. Siden vi flyttet dem før dem blomstret trodde vi at vi hadde plukket ut en solbærbusk og en ripsbusk. Og overraskelsen var stor da det kom to solbærbusker frem. Og jeg er jo ikke så veldig glad i solbær! Så da fjernet vi den ene i dag, og kjøpte inn en ny ripsbusk. Den er fortsatt liten, men blir nok stor og fin etterhvert. I duken klippet jeg et hull rundt denne slik at den har rom å spre seg på. Litt luking der kan det nok bli, men jeg overlever..

Bringebærbuskene derimot trenger en del jord. Her manglet det mye, så til mandag skal jeg få kjøpt inn litt mer jord så er den jobben ferdig. Her ville det jo vært veldig fint med bark også, men siden disse buskene sprer seg veldig kommer dem etterhvert å fylle hele kassen, og da får vi masse masse bær. Og siden disse buskene er såpass kraftige dreper dem mye av det andre ugresset. Så jeg er veldig i tvil. Legger vi på duk og bark vil dem vel ikke spre seg.. Noe forslag? Hva ville du gjort..?

Litt etter litt får vi det slik vi ønsker å ha det.. I år skal vi mest sansynligvis drenere, og jeg gleder meg masse til å begynne å fikse på utsiden og i bedene når den jobben er gjort. For når dette gjøres blir alle bedene rundt gressplenen ødelagt. Men enda en grunn til å få det enda finere og ryddigere i bedene.

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Nytt liv i utenplassen..

  1. Så fin uteplass dere har! Og en hage full av bærbusker, det liker vi! :) Synd dere bomma på solbærbusken, da… hehe! Får håpe den nye ripsbusken vokser seg stor og blir full av deilige ripsbær fort som bare det! :)

  2. Så koselig du har ordna til, den uteplassen er gull verd. Og så koselig med alt dere planter, for er noe egent med å høste inn det man har sådd.
    Ha en nydelig dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *