For en stund siden kom jeg over en nettside som solgte noen herlig klær til barn. Jeg syntes dem hadde mye «anderledes» som jeg ikke hadde sett alle andre steder.. Så siden ble raskt lagret som «bokmerke». Det at prisen var lav gjorde saken bare enda bedre.

I sommer ble jeg kontaktet av lovebaby og sammen bestemte vi oss for at jeg skulle få prøve ut noen av klærne deres. Jeg gledet meg stort!

Foreløbig har Matias fått seg en ny tskjortebody og Martine en pysj. Og en ting er sikkert.. Det blir nok noen flere handlerunder inne hos dem. Stoffet er av tykk og god kvalitet. Spesielt på bodyer kan jo stoffet rundt knappene fort bli slitt og revne. Siden jeg har hatt endel opplevelser med det, så var stoffet noe av det første jeg så etter. Dette var god kvalitet. Selve bodyen er jo supersøt med en herlig liten sjiraf på (noe Matias syntes er veldig stas siden han er så oppmerksom på dyr om dagen…) Bodyen her er i 92, og passet godt til Matias. Han har litt å gå på enda, siden han nettop har begynt på 92.

Untiastled Untitlezd
Bodyen er nå på tilbud! 

Martine hoppet rett inn i pysjen og vil gjerne bruke den hver natt.. Her er igjen stoffet godt og ikke for tykt. Dette passer oss bra, da Martine ofte kan bli veldig varm og klam på nettene. Buksen har et strikk rundt livet og i bena slik at buksen sitter godt på. Martine er jo ganske lang så til henne bestilte jeg 6 år.

Untitdled Untitled

Så for alle som enda ikke har oppdaget lovebaby.no, anbefaler jeg dere å ta en titt innom.. Mye fint til en rimelig penge. Man finner også stadig gode tilbud inne hos dem.. Nå er jo blandt annet den populære «flodhest joggedresse» på tilbud, samt noen herlige sko. Dette er noe som for øyeblikket står på min ønskeliste.. Skoene er desverre for litt mindre barn enn mine..

42851_Genser_og_bukse__Flodhest___Gr_nn__1 31461_Sko__Bl__Brunt_m_nster_1

For å feire samarbeidet med lovebaby her på «kaos med kjærlighet» får jeg nå gi alle mine lesere 10% på hele bestillingen deres. Bruk kode veronikablogg. Rabattkoden vil vare ut september, slik at dere får god tid til å ta en titt og plukke ut deres favoritter. Kanskje dette også er en ypperlig anledning til å kjøpe inn litt julegaver?

Lovebaby.no

_MG_4997_5999

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *