I går tok jeg og Anne nok en gang en veldig spontan tur til IKEA.. Vi fant ut at vi skulle dra ca 1/2 time før vi var på veien. Jeg hadde ett mål om å få kjøpt ett garderobeskap til Martine. Nå begynner hun å få såpass store klær at kommoden begynner å bli litt liten. Veldig kjekt nå som hun har fått større rom, og også få litt mer oppbevaringsplass.

 Skapet vi ville ha til Martine

Skapet var litt dumt da det kun var to hyller med stort mellomrom. Og en garderobestang. Siden Martine enda har nokså små klær kunne hun trengt iallefall en hylle til under stangen. Men siden dem ikke hadde dette måtte vi bruke fantasien. Og IKEA er jo kjent for sine smarte løsninger. Så da fant jeg inspirasjon og kjøpte litt forskjellige oppbevaringskasser til å ha i skapet. Jeg kjøpte også knagger, og gleder meg til å tusle ned å hente det flotte skapet….

4 søte oppbevaringskasser. Disse går 2 oppå hverandre i skapet..

Tre av disse kom også med hjem. Kjekke til uteklær, tepper osv.. Ting som tar litt større plass..

Søte knagger til skapet. Har endel av disse fra før som henger på prinsessestativet hennes på rommet.

MEN tror dere ikke det var utsolgt? ALLTID når det er noe jeg ønsker meg veldig er det jo utsolgt. Når jeg var gravid var jeg inne på ikea 4 ganger på bare noen uker for å hente hensvik sprinkelseng. Og selvom jeg ringte først, og dem sa dem hadde fler på lager stemte ikke dette. Dem var tom, og hadde vært det hele dagen. Så til slutt måtte jeg nøye meg med en annen seng. Denne gangen var det henvsik skapet. AARRGG! Så nå sitter jeg her med alt som skal INN i skapet, men ingen skap. Men vi skal inn i september igjen, da det er tilbud på noe Anne skulle ha.. Men vi hadde en flott tur fordi, og jeg fikk kjøpt mye annet som vi trengte til heimen!

En god hodepute til gjestene våre på gjesterommet..
En hærlig søplebøtte. Tror kansje den skal stå som søplebøtte på gjesterommet. Ellers blir den til oppbevaring på gjesterommet…
To hærlige puter (de strippete) Dem fikk plass på sengen på soverommet.
Speil som skulle opp på soverommet. Fant ut at det var en kjekk ting å ha til gjestene våre.. Hengt dem opp HELT selv idag.. Ble litt sjevt, men helt ok.
Dette var ting jeg kjøpte til 2.etg her hjemme. Kjøpte endel pynteting jeg har noen planer for. Men siden dem ikke er satt på plass enda, viser jeg bilde når dem er på plass. Kjøpte også litt annet småtteri. Sist jeg var på ikea fikk dere lesere også beskjed om at bilder kom senere. Det gjør det også. Er godt i gang med å henge opp hyller osv som ble kjøpt sist. Så bilder av dette kommer snaart! :D
Del innlegget mitt

11 thoughts on “Nytt til huset..

 1. Nice post and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thank you for your information.

 2. Ikea er min kirke <3
  Snakker om en tur dit nå i nærmeste fremtid,kjenner det er aaaltfor lenge siden siste!
  Det skapet er kjempe fint :)
  Dumt å dra så langt å ikke få det med seg hjem :/

 3. Likte skapet, var så søtt :) Og jeg er ikke fan av Ikea, synes jeg det er såå pes å gå der !! Så mitt hjem har veldig begrenset med ikea ting, men har jo sett de har mange smarte løsninger da:)

 4. Takk for tilbakemld og tips!!:)

  Sandra: Ahaa. Da skjønner jeg det. Men dem burde jo ha det slik at det ikke kommer opp på nettsiden demmes når dem ikke er tilgjengelig. Mange ganger jeg har ringt inn, og dem lover at varen er der.. Dem burde jo iallefall ha oversikt over hvem som ligger fremme og ikke. Men men..:) uansett så DIGGER jeg IKEA! Just love it!! Selvom jeg ofte opplever at ting er utsolgt :P

 5. Hei..
  Veldig irriterende det med ikea, og ihvertfall når det er så langt unna. Kan tipse deg om finn.no, der har jeg handlet mye fra ikea. Mange som selger ting billig og du kan ikke se at det er brukt engang.

 6. du er så kreativ og flink til å ordne ting snuppa! dere får det så utroli fint der!

  må komme opp til dere en dag å se hvordan dere har fått det. :)

 7. Hej tjejen! Även om det står att de har den på lager å varan inte ligger där, så kan det betyda att varan ligger i «höjden». Å pga sikkerhet får de inte ta fram heiskran så länge det är kunder i butikken utan det göres efteråt.

  Så de kan ha blivit slutsålt på sin plass men fortsatt finnes de på huset liksom. Å lagerstatus är efter vad som finns totalt på huset. Förstod du?? Lite svårt att förklara. jobbat på ikea jag vet du ;-)

  Kul å följa med på din blogg förresten. Kram Sandra

 8. SV: Skjønner den irritasjonen jah! Men jeg har funnet ut at så lenge det står under 20 så er det egen risiko. hehe…. Men men, man finner ALLTID noe på ikea da :)

 9. Jepp, i know. Gjort det hver gang.. Og hver gang har det stått feil.. Det står at dem har 11 igjen el no, så har dem ingen.. En gang ringte jeg opp MENS jeg var på ikea for å høre hva dem sa.. Joda dem hadde 11 igjen. Jeg sa: NEI DET HAR DERE IKKE for jeg er her nå! Hehe.. Så litt irritert på det der :P

 10. Den søppelbøtten har jeg 2 av :)

  Et lite tips, hvis du går inn på ikea.no så kan du sjekke lagerstatus på varen du skal ha, på den butikken dere skal på ;) Så slipper du å kjøre bom tur, du får til og med opp hvilken reol og hylleplass den har ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *