I år (i fjor blir det vel..) ble vi invitert ned til Hanne og Michael på nyttårsaften. Vi takket såklart ja og gledet oss masse til å gå inn i et nytt år med denne herlige familien. Også så fantastisk praktisk å bare kunne bære ungene hjem i seng når tiden var inne for det. Kjekt med gode naboer..
Vi var tre familier. Hannes søskenbarn og hennes forlovede var der, også med sine to barn. Jenta er like gammel som Martine, mens gutten er like gammel som Matias. OG dem går alle i samme barnehage. Så alle tre jentene leket kjempe godt, mens lillebrødrene prøvde å hive seg på (noe som ikke alltid var så populært hos disse store fnisete jentene).. 
Barna fikk deilig hamburger og chips, noe som falt i god smak.. Mens barna leket og koset seg fikk vi servert den nydeligste foretten jeg noengang har smakt.. Den var helt fantastisk. Michael er jo faktisk kokk, så han disker alltid opp med noe helt unikt og fantastisk..
Middagen besto av kalkun med masse deilig tilbehør. Til dessert laget dem nydelige hjemmelagede belgiske vafler med is og krem. Herlig!
I 21.30 tiden fikk barna gå på utsiden å prøvde ut noen stjerneskudd. Kristoffer fyrte også opp noen «miniraketter». Slike som spinner rundt på bakken og lager et sterkt lys. Barna var kjempe fasinerte og helt i hundre.. 
Martine var jo veldig redd for disse rakettene i fjor, så jeg var veldig spent i år. Til å begynne med syntes hun det var skummelt.. Men så tok hun på seg de «magiske brillene» som hun hadde fått av sin onkel (som selger fyrverkeri) og da var alt plutselig HELT greit. Hun kikket, lo og var ikke redd. 
Barna fikk sitte samlet i sovesofaen og se på «askepott» under dynene i tilfelle dem hadde litt behov for søvn. Matias.. Han SKULLE være med. Jeg merker han blir mer og mer opptatt av å være med andre barn og ikke minst sin søster!
Etter litt sovnet de alle på hvert sitt rom (untagen ei jente som holdt ut hele kvelden!!) og alle ble vekket et kvarter før kl var 00.00!!
Barna var trøtte, men spente.. Og når fyrverkeriet startet våknet dem alle og hylet av glede :) Matias var vel den som var mest ivrig! Han nektet å bli med meg litt lengre unna. han skulle få med seg ALT. Haha..
Etter vi hadde gått inn i det nye året dro vi hjem, la barna og slang bena på sofaen. Jeg dro videre til min venninde Anne Elisabeth. Hun lå hjemme syk og alene. Og jeg mener at INGEN skal måtte feire denne dagen alene.. Spesielt ikke de som jeg er så glad i.. Hun hadde jo blitt invitert hit og dit, men pga formen hennes orket hun ikke.. Så da ble det en «Anne og Vero» kveld/natt på sofaen med «Party Alias», skravling, nattmat og kos. For jaggu hadde ikke denne jenta pyntet seg OG laget kalkun selvom hun var syk.. Det var såvidt det gikk som hun sa.. Men jeg sto helt paff da jeg kom å fikk se hennes dårlige form og den nystekte kalkunen..!
En perfekt start på det nye året. Må dette året bli helt fantastisk på alle måter. Jeg er i full gang med å pusse opp stuen vår, noe jeg kommer til å blogge mer om i morgen.. Ellers har vi startet opp på skolen igjen i dag.. Og nå venter noen uker i KFS (klinisk ferdighetssenter). Og det er jo bare SUPERGØY!!! Endelig..:)
Del innlegget mitt

8 thoughts on “Nyttårsaften 2012

  1. Så kjempe koselig ut! OG for en herlig venn du er som stiller opp den måten der, beundringsverdig! =D
    Men jeg lurer på hvordan dere spilte party-alias med bare to stk? =p

    • Var kjempe koselig :) Anne gjør nettop det samme for meg så det skulle bare mangle :)

      Haha.. En forklarte og en gjettet. Ikke helt riktig.. Men moro hadde vi det iallefall =)

  2. <3 Ja, til tross for sykdom så ble jo natta veldig kosli <3 Skulle ønske jeg var frisk å kunne feire hele kvelden, men starten på det nyet året ble ikke så verst likevel med ørten paracet, party alias og deg <3 hehe :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *