Mitt navn er Veronika Døli. Jeg bor i Porsgrunn i Telemark sammen med min ektemann Kristoffer, og våre kjære barn Martine (Mars 09) og Matias (Juni 11). Dem er lyspunktene i vår hverdag. En ting er sikkert: «Det å være mor er det mest fantastiske som har hendt meg.»

 _MG_2237_9388

_MG_0798_7135

Jeg er under utdannelse for tiden. Jeg går 2 året på sykepleier fulltid. Ved siden av jobber jeg noe i hjemmesykepleien, pluss at jeg jobber som hobbyfotograf. Jeg er fra tidligere utdannet omsorgsarbeider. Dette fagbrevet tok jeg et par månder før Martine kom til verden. Etter dette tok jeg allmen påbygg og rakk akkurat å ta siste eksamen, 2 dager på overtid med Matias. Jeg liker godt å jobbe i helsevesenet og ikke minst med mennesker. Det å vite at min jobb betyr noe stort for andre der ute gir mitt liv mening. At det lille jeg kan hjelpe med er så stort for dem som mottar hjelpen. En givende, spennede og utfordrende jobb. Jeg gleder meg til å bygge videre på utdannelsen min innen helsevesenet.

 

Bilde9

IMG_3040

 Jeg har blogget siden høsten 2008. Jeg startet først og fremst å blogge for å skrive en dagbok for meg selv ang graviditeten. Jeg la ut magebilder, update fra kontroller osv. Etterhvert lærte jeg at en blogg er så mye mer. Her skriver jeg om alt som interesserer meg. Og faktisk litt av det som ikke interesserer meg! Jeg er meg selv, og skriver nettop derfor det jeg føler og tenker.

228700_10150626316155704_6659995_n

 

August 2012 skiftet bloggen navn. Fra å hete «det fantastiske liv» til «Kaos med kjærlighet». Jeg følte det var på sin plass å ha et mer «hverdagslig» og «riktig» navn for meg og mitt liv. For det er jo ikke til å stikke under en stol at livet som kone, mor til 2, student og i arbeid er til tider ganske kaos. Men innimellom alt kaoset koser vi oss og fyller dagene med masse varm og god kjærlighet.


 Det var litt om meg og mitt. Ønsker du å følge med videre så er du hjertelig velkommen. Og er det noe spesielt du lurer på så bare spør!
[jsl3_fwf]

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *