Vi ante fred og ingen fare.. Martine tok ett bad, la seg og sovnet nokså raskt.. Når klokken nærmet seg 23.00 hørte jeg hun hostet litt. Regnet med at det kun var forkjølelse, siden hun har det omtrent annenhver dag om dagen. Men plutselig hørte jeg at hun begynte å hylskrike. Siden dette kom plutselig, regnet jeg med at noe var galt.. Så jeg gikk opp til henne.. Der satt lille stakkars jenta vår i senga med spy utover hele seg og dyna. Hun var skikkelig lei seg stakkars.. Sa «huff huff», og pekte ned på dyna.

Lillegull fikk da så klart komme ned til mamma og pappa. Vi fikk skiftet på henne og hentet en ny dyne. Så lå hun så fint i sofaen med bollen ved siden av seg. Når hun måtte spy sa hun som regel ifra, slik at vi rakk å hive bollen under henne. Men noenganger rakk vi det ikke, så det ble vel ca 2-3 dyner, 2 tepper og en del pyjamaser på vask. Jeg ble så stolt av lille jenta vår som sto så fint bøyd over bollen, og ikke klaget hun.. Ikke grein hun..

Her har vi hånkler under henne for sikkerhetsskyld. Sitter så fint med bollen foran seg..

Hun sovnet til slutt i sin egen seng, og sov greit til dagen etter. For i vår seng roet hun seg jo ikke. I dag har hun kastet opp en del.. Men heldigvis har hun fått i seg mat og drikke. Da jeg fant frem pakkekalenderen skal jeg si jenta ble glad! Hun bare elsker pakker for tiden, og skjønner virkelig hva det går ut på.. Hun åpnet opp sin gave i full fart og ble kjempe glad da hun så at hun fikk en gris. Laget griselyder og koset med grisen. I dag fikk jeg noe jeg har lengtet etter disse kalde dagene. Nemlig deilige tøfler. Røde juletøfler.. TUSEN takk svigermor, du er vel herlig :)

PAKKE!! Se på uttrykket :D
Kooose grisen..

Deiilige og varme tøfler til mor :D
Del innlegget mitt

2 thoughts on “Omgangssjuke?

  1. Åhh,får så vondt av dem små når dem kaster opp :/ Er nok ikke så lett for dem å forstå hva som skjer igrunn. Så flink hun var da!
    Håper hun er bedre nå?

    Hørt maaange som har det nå asså….
    Vi får det vel i jula vi da tenker jeg :p Er som regel sånn det funker her hos oss,hehe

    Heeerlig bilder da,så glad for grisen sin :)))

  2. Stakkar lille prinsessa! Det er ikke gøy med omgangsyke! LK var syk med det for en stund siden og vi vasket en god del av ALT de dagene. LK var så lei seg og så ÆSJAMEIEN MAMMA. Spy er ikke kult for hverken stor eller liten. Håper hun blir frisk snart da! LK fikk en hest i kalenderen i går og hun gikk rundt å lagde hestelyder :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *