//Sponset

Det er så herlig å våkne opp om morgen, ta litt vann i ansiktet og vips være ferdig stelt. Noen dager tar jeg på litt mascara nede, våt eyeliner nede og litt pudder. Gjort på 2 minutter.

Sist jeg viste dere mine nye vipper fra Salong Benessere ønsket jeg å ha dem kortere og mer naturlig. Siden jeg har hadde hatt på vipper i noen måneder valgte vi også å sette på noen kortere og lettere for å avlaste mine egne vipper.
Jeg satte da på «10 mm». Nå når jeg skulle etterfylle var mine egne vipper sterke og fine, så derfor valgte jeg å sette på noe lengre vipper. Denne gangen valgte vi «14 mm», og jeg er SÅ fornøyd!
Jeg merker at jeg er mye mer komfertabel med denne lengden, da jeg er har litt lengde på mine egne vipper.

IMG_7948 Untitled

Som dere ser er vippene noe lengre og fyldigere denne gangen. Gro er utrolig flink til å tilpasse vippene etter hvordan du selv vil ha de. Likevel passer hun på å sette på vipper som dine egne vipper tåler! Alle har vel hørt skrekkhistorier om vipper som knekker eller ødelegges? Med riktig teknik og kunnskap skal ikke dette skje!

HER kan du se prisliste over alt salongen tilbyr. Og som dere helt sikket ser ligger Gro veldig lavt i pris på vipper i forhold til de fleste andre. I tillegg ligger salongen sentralt i Skien sentrum, så det er lett å finne frem. Med hyggelig selskap, levende lys og god stemning sørger Gro for en behandling med skikkelig «husmorluksus». Bestill time enten på telefon eller online.

Untitled1 Untitled2

Kanskje du skulle unne deg noen nye vipper til 17 mai? Konfirmasjoner og bryllup? Til sommeren?
Vippene tas enkelt av når du ikke ønsker å ha dem lengre.

En ting er å få åpnet opp øynene med disse fantastiske vippene. En annen ting er å spare vanvittig mye tid!

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Open your eyes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *