I dag har Kristoffer, barna og jeg vært på en liten roadtrip. Vi tenkte ta en tur til byen, men istedet for å dra der vi alltid drar valgte vi å ta en liten kjøretur til Sandefjord. Det var kjempe koselig og vi koset oss alle sammen. Matias er jo i den «rette» alder nå, og det merkes. Plutselig stopper han opp og nekter å gå en meter til. Skal vi mot høyre er han fast bestemt om at han skal til venstre.. Noen som kjenner seg igjen? Hehe! Jeg var innom noen av mine favorittbutikker, som vi ikke har her i nærheten. Nemlig «Knerten og Karoline» og «Mimmis». Vi fikk fylt på med litt klær og ikke minst årets softshelldress!

På veien hjem stoppet vi også innom Larvik for å kikke litt der også. Det ble handlet inn litt både til barna, til mor og far. Litt interiør til stuen og vårt nyoppussede soverom ble også med hjem. Vi har jo endel oppbevaringsplass på vaskerommet og jeg leter etter kjekke oppbevaringer. Jeg kom over noen herlig bokser fra Nille som fikk sin rette plass på vaskerommet.

_MG_9940_1261

Den ene er til hyssingen (som jeg ALDRI finner), og var utrolig genial! Hyssing bruker man jo til alt og ingenting, så den er kjekk å ha lett tilgjengelig.. Den andre boksen kan man oppbevare andre ting man ønsker. Denne kan jo eks være kjekk å samle ting fra lommene før vask? Så vet Kristoffer hvor han kan lete om det er noe han ikke finner igjen!? *fnis*

Untitled

Jeg er storfornøyd med dagens kupp, og har kost meg med min fine familie. Nå skal kvelden brukes med malingskosten og loftstuen! Vi har endelig bestemt oss for gulv, og det ble faktisk ingen av dem på innlegget ang gulv. Vi har valgt gulvet «pergo» «moderne grå». Mer om det kommer!

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Oppbevaring av hyssing

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *