Jeg har lenge fundert på hvordan jeg kan få hengt opp/oppbevart kjedene mine. Jeg har jo noen av de små sølvsmykkene mine på et stativ, men hva med alle de lange og store kjedene? Jeg kom frem til at «knagger» måtte være genialt til dette. Og flaks for meg så hadde jeg en vegg igjen på garderoberommet som ikke var i bruk. Jeg var jo så usikker på hva jeg skulle henge på denne veggen, så dette passet jo perfekt! Sminkebordet som Kristoffer har laget har fått på nye knotter, og det eneste som nå mangler er et stort speil med lys på! Det kommer, det kommer :)

IMG_9495 IMG_9503 Untitled Untitled1

Ellers må jeg si at det virkelig er en drøm med et slikt rom i huset. Det er så utrolig lett å finne frem klær, samt at man hele tiden har en god oversikt over hva man har og ikke har. Man får ikke en overaskelse bakerst i skapet etter 1 år (noen som kjenner seg igjen *fnis*). Bildene er litt kornete, da dette er et rom uten vinduer eller noe dagslys. :)

IMG_9494 IMG_9502 IMG_9504

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Oppbevaring av kjeder

  • Den er fra jysk faktisk :) Husker ikke helt pris, men mener det var under 500 kr! Tror den var nokså billig :D

  • Hei hei :)

   Det er faktisk en skrivepult som mannen min har «kuttet i to» på tvers. :P Slik at det ble en smalere sminkebord.
   Kjøpt brukt på finn.no

 1. Så utrolig fint! :) Vi planlegger garderoberom i vårt nye hus, overtar 1 desember:) Kan jeg spørre hvor du har kjøpt/fått tak i stengene du har hengere på, og skohyllen? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *