I dag har vi vært i banken og levert inn det siste av papirer til lån. Så skal en saksbehandler se på dette imorgen (alt var fikset, men saksbehandleren vår er på ferie så da måtte vikaren ta alt fra nytt. Merklig greier as..) Megleren ringte meg i dag og fortalte at han ville gi oss en tilbakemld om når huset står klart. Huseierene bor der enda, så er veldig spent på når vi kan flytte inn! Håper det ikke er for lenge til..

Til torsdag skal vi opp til Skien og møte megleren og skrive under på alt av papirer. Så før den tid vil jeg ikke legge ut bilder eller si noe mer om huset. Det er jo sikkert at huset er vårt, men før jeg har underskrevet vet man aldri!

Jeg gleder meg!!!!

Del innlegget mitt

13 thoughts on “Oppdatering på husfronten

 1. Ble nesten «lurt» jeg også :P innlegget er fra 2009 så jeg :) sikkert bare postet feil på facebook? :)

 2. ååå så koselig med såå mange koselig kommentarer!

  Takk sååå mye til alle.

  ja til torsdag er vi huseiere og da kommer såklart bilder :D

  Jepp huset er grønt så du vet nok hvem hus det er ;) hehe. På grava:)

 3. GRATULERER igjen med huskjøp!!! For en fantastisk følelse det må være å være HUSEIER!!! Lykke til med signering, håper ting går fort så dere får flytta inn snart :-D

  Kos deg!
  Klem fra
  Laila Johanne

 4. Sv: Hehe.. Ja en hel time.. Men egentlig er det ikke det da.. Det er hel treningsøkten som tar så lang tid.. Tenker jeg bruker 1time og 15 min ca, og da er vel kanskje 20 min gåing ;-) Må gå litt innimellom.. Trener litt intervall trening også :) Åhh, nå kjeder jeg med skikkelig på jobb ass!! Har så lyst til å sykle hjem NÅ.. :P hehe…

 5. Så gøy!!! Jeg og gleder meg til vi skal flytte inn i huset vårt, det er noe spesielt med sitt eget! :D

  Sv: Hehe.. prøver å trene litt ja, jeg SKAL ned på et vist antall kilo til praha-tur ;-) hehe.. Åsså gleder jeg meg jo veldig til jeg er liksom fit, og føler meg komfertabel da :) har liksom aldri gjort det :P men men..
  Sende over litt motivasjon ja.. hmm.. Du kan jo være med meg på lott over 1 times joggetur etter jeg har syklet hjem fra jobb :))
  Det hadde vært koselig! :-D

  Sommer klemmer fra meg ;-)

 6. Oii, har dere funnet dere hus nå,så moro =)Grattis!

  Ja er slutt mellom Idar og meg,så nå bor jeg på Gimsøy.
  Skal leie mammas leilighet siden hu har flytta. Så idag har det blitt mye bæring og rydding, og enda ser det jo ikke ut her :p
  Men men…jeg får ta mere imorra :)

 7. Gleder meg til dere har fått alt i boks!! Håper dere kan flytte inn snart da! At han ikke drøyer og drøyer…:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *