Nedenfor veradan vår har vi ett område med grus og en mur.. Vi har etterhvert lyst til å lage terrasse der, men foreløbig står det slik som det står.. Vi har fått på plass sandkassen der nede, noe som etterhvert kommer til å bli bygd inn i terrassen. Og her om dagen bygde Kristoffer noe som etterhvert også skal stå inntill muren oppå terrassen. Foreløbig står de på grusen inntill muren…

To søte hyller har gutten min laget..
Og en liten hylle av det som ble igjen..

De er da beiset i samme farge som veradan vår. Gikk tom for beis på den siste hyllen, så der ble bare halve beiset. Haha. Får vel kjøpe inne mer tenker jeg.. Pottene som står i hyllene er noen jeg fikk av mine kjære besteforeldre som skal flytte nå.. Har planer om å male dem, og såklart få litt blommor oppi. Er også usikker på om jeg kun skal ha potter i hyllene, eller om jeg skal ha noe annet også. Hva syntes du? Noen innspill?

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Oppfinnsomme mannen min!

  1. Send over litt kreativitet fra mannen din til gubben her i huset ;) *hahaha* Han har en ting på hjernen, FALLSKJERM. Jeg er SÅ lei… OG gressert vårt er SÅÅÅÅÅ langt! *fnis*

  2. Så super lurt :D
    du kan jo ta litt ståltråd og noen prismer og henge på feks :)

    Jeg ble stoppet av utdrikningslaget og spurt om jeg ville kjøe en rose. så du med?

  3. jammen er dere kreative! de ble jo kjempe fine. og med litt blomster og sånn i så blir det jo kjempe bra ;) skal du ha de på erassen etterhvert kan det jo kankje være fint med litt lykter og sånn der også? i tillegg til blomstene ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *