Dagen i dag startet med time hos fysio.. Noe som hjelper, MEN fytti hvor vondt det i grunn er.. Etter en stund med «mishandling» var det tid for skole.. Litt slapp i formen, og en del vondt i bekken ankom jeg skolen.. Og hva ventet meg der…?

Jo noen av de herlige jentene i klassen min hadde vært på sverigetur, og der hadde dem kjøpt en gave til lille Matias i magen.. Jeg ble utrolig overasket og rørt.. Plutselig ble dagen min mye bedre! Ingenting varmer mer enn en slik oppmerksomhet på en nokså kjedelig skoledag.. Herlig er dere alle!! :)

Da jeg kom hjem var det tid for litt matlaging til Martinesnupp, før pappaen kom hjem og tok henne med på turninga. Da var mor tom for krefter, og sofaen kallet.. Formen går jo veldig opp og ned om dagen, og det eneste som hjelper er å ta det med ro… I 19tiden kom Rebekka, for da var det tid for litt skolearbeid og litt «Veronika & Rebekka tid»..

Og denne spennende pakken kom skjønne Rebekka med til meg.. Bare fordi hun følte for det…:) Papiret ble revet av (ja jeg elsker pakker!!) og oppi pakken lå det en herlig «friendship» willow tree figur og et nydelig hjerte som Rebekka hadde laget selv med påskrevet skrift…:) Så plutselig ble dagen bedre, nok en gang!

Jeg er heldig som er omringet av slike gode mennesker, som gjør hverdagen hakke bedre og lettere.. Jeg setter stor pris på dere alle..:)

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Oppmerksomheter..

  1. Så utrolig koselig :)
    Sånne små oppmerksomheter kan gjøre den mørkeste dagen utrolig lys igjen!
    Hva skulle man gjort uten gode venner?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *