Idag har jeg og Martine tilbringt formiddagen hos min mor. Da jeg og broren min bodde hjemme hadde vi 2.etasje for oss selv med loftstue, soverom, garderoberom, bad og boder. Jeg stellet litt i stuen, og som dere sikkert vet liker jeg veldig godt å innrede og fikse. Når vi flyttet ut tok vi jo med oss mange av tingene våre. Både store og små. Da ble plutselig stuen i 2.etg veldig tom.. Og ettersom mamma og dem har fått seg nye møbler nede har dem gamle blitt satt opp i 2.etg. Så nå er det en fin mix av alt mulig rart der oppe.

Mamma og pappa har jo hovedstua nede i 1.etg, men mamma har liksom gjort loftstuen til sitt «jenterom». Der han ha sine ting, kose seg litt alene. Se på det hun vil, dersom pappa vil se på noe annet. Veldig greit igrunn. Og nettop derfor har jeg fått æren av å fikse opp loftstuen! Jeg GLEDER meg. Jeg elsker jo å pusse opp og innrede. Etter loftstuen er tatt, har jeg mange andre planer. Hehe! Da skal jeg gi mamma og pappa ett flott garderoberom slik jeg hadde da jeg bodde der. Dette syntes jeg dem fortjener..:) Såklart kommer det før og etter bilder da den tid kommer. Her kommer det til å bli maling på veggene, maling på møbler, shopping osv..

Siden det er mye her og der i bodene etter jeg bodde der tok jeg idag å gikk igjennom den ene boden. Mamma er al for dårlig på å kaste ting, så idag tok jeg å gikk igjennom mye og kastet en hel HAUG! Er jo koselig å ta vare på litt av minner osv, men til enn viss grad. Skal man orke å ta det frem å mimre kan det ikke være for mye.. Hehe..


Jeg var en skikkelig dagbok jente! Kansje derfor jeg er så glad i blogging å?


Utrolig mye rart som blir skrevet i slike bøker.. På bilde nr 2 er den bok jeg har hatt siden jeg gikk i begynnelsen på barneskolen. Med regeler og rim fra venner.


Da jeg gikk på vk1 sammen med en hæærlig klasse ble jeg kåret som klassens beauty. Hehe! Vi laget ett hefte til alle i klassen der alle hadde fått kåringer, ett ordstrykk man brukte ofte og en personlig hilsen fra alle!:)


Hærlige brev/kort jeg fikk av Anncha og Marius til min 18årsdag..

Mitt gamle garderoberom.. Se hva som henger her. Russebuksa har jeg spikret opp på veggen med STORE spikere.. Stakars mamma og pappa… Ett nyydelig STORT kort jeg fikk av Ann Margrethe til min 18årsdag!


Mitt russenavn ble pussy.. Fordi alle kalte meg for «pus». Litt detaljer på russebuksa mi. Fytti for en grisette humor. Haha!

Ett tydelig bevis på at jeg var litt vell hekta på rosa…

Utrolig morsomt å gå igjennom mange av de gamle tingene mine.. Mange gode minner, og tilogmed noen dårlige… Sånn er det å lese i dagbøker. Hehe. I ettermiddag har vi vært på babysvømming igjen. Endelig.. 2 uker siden har vært der sist nå, siden Martine har vært syk og forkjølet.. I dag var hun helt i hundre, og koset seg max! Badet, hoppet fra kanten. Dykket osv. Nå sitter jeg å propper i meg deiilig popcorn og ser på celebert selskap før Annie kommer. Når hun kommer er det slutt på slakkingen. Da er det ZUMBA!:)

Deiilig med popcorn. Se på denne fiiiine skålen! Såklart fra tupperware

Det som er så kjekt med disse er jo at det følger med lokk!

Denne mnd får du faktisk denne skålen bare for å være vertinne for ett tupperwareparty. I tillegg til denne får man gaver ettersom hvor mye man selger + antall demoer konsulenten (meg) får.:) Skålen er kjempe fin, og finnes i mange forskjellige str. Fås også kjøpt salatbestikk, fat, mugge og glass i samme. Genialt med at den ser bra ut, samtidig som man kan ta på lokket! Kjekt om man eks setter frem potetgull/salat/desserter osv. Da kan man bare ta på lokket når kvelden kommer å innholdet holder seg like bra.. Skålen man får om man er vertinne er i en nydelig rødfarge..:) Nå i uke 7 & 8 har vi fått ekstra mange tilbud også!:))

Ser det spennede ut å være vertinne kan du jo ta en titt HER for mer info om vertinnegaver denne mnd..

Send meg en mail om du ønsker å ha ett party!:) Veronikadoli@gmail.com

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Oppryddning i min barndom

 1. åh moro med gamle dagbøker :) skrev masse dagbøker selv, synd jeg har kastet alt! :/ kastet det hvert år når jeg skaffet meg noe nytt. Angrer på det ja!

 2. SV: det er godt å høre :) hehe

  Nei er ikke det :) Jeg har 2 tåteflasker, 2 av de oppbevaringsboksene, 4 av de skjeene i etui allerede :) hehe

  men vil kjøpe meg det settet også, som koster rundt 4-500 med skål og tutekopp osv :)
  _____________

  Morro med oppussings prosjekter, glder meg til å se bilder fra det!! :D

  sånn skål har jeg.. thihi.. ikke i den str da. kjempe flotte syntes jeg :)

 3. Blir sååå flau når jeg lser de gamle dagbøkene mine jeg asså :p Makan til følelser i sving som liten drittunge,hihi!! Men moro å spare på :) Minner for livet.. Alltid skrivd dagbok jeg også!

  Gleder meg til å se oppussings prosjektet for mamma`n din,blir nok flotters så flink som du er :D

 4. Er så utrolig arti å lese gamle dagbøker! Er/var også av den typen som skrev ALT i dagbøkene og samlet på all slags papir og slike ting. Det var topp-hemmelige bøker i sin tid det! Gøy med slike minner i allefall

  Har også den Tupperware skåla, bare i blå! Herlige produkter. Kjekt å ha nå iallefall med ferdig kuttet salat stående i kjøleskapet så slipper man å lage ny salat for hvert måltid!

  Ha en fin kveld!
  Kos dere med Zumba!
  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *