Martine har sovet hos farmor inatt, og vært der hele formiddagen. Mor fikk derfor sovet ut, siden hun i dag hadde fri fra jobb. DEILIG! Våknet opp i 7tiden, nokså forvirret over at jeg ikke hadde hørt klokken eller Martine. Så kom jeg tilslutt på at verken Martine var hjemme, eller at jeg skulle på jobb. Jeg tuslet rundt i morgenkåpen en stund. Koset meg under teppe på sofaen, mens regnet haglet ned utenfor. Ingenting er bedre enn å kose seg inne i varmen, mens det striregner utenfor… Jeg fikk også printet ut endel bilder som jeg fikk opp på veggene her hjemme..

 Nye bilder i de tomme rammene..
Bilder av de tre søteste jentene! Emma Adelen, Thea Emilie og Martine.:)

Farmor kom med Martine utpå ettermiddagen. Når farmor dro laget jeg og Martine oss litt digg middag. Ble nachos i dag. I dag var Martine usetvanlig glad i mais, og spiste vel opp en halv boks helt alene. Hehe. Søte jenta mi! Vi laget sjokolademuffins med sjokoladebiter i til dessert. Vi koset oss med mor og datter kos før det var nattan for lille Martine. Hun har blitt veldig snufsette, noe som følger med ved barnehagestart. Men heldigvis holder vi det ved like med nesedråper..

 Martine er klar for mat!

Deilig nachos og såklart pepsi max! Nammnamm
Martine avsluttet med å maule resten av maisen som var igjen. Hehe!
Deilige muffins..

Kvelden kom og jeg fikk besøk av Rebekka! Kvelden ble som vanlig tilbringt med serier på tv.. Det hadde jo kommet en ny episode av vår yndlingserie «secret life of the american teenager». Denne episoden var spennede og trist.. Helt hekta har vi! Vi har jo også begynt å se på «frustrerte fruer», så har endel sesonger foran oss. Noe vi LIKER! Alltid morsomt å se på en serie som aldri slutter.. :) Vi koset oss med nydelig smoothie og hjemmelagede sjokolademuffins. En koooselig kveld med ei hærlig jente..:)

Deilig smoothie og muffins..
Den søteste serien noengang..
Kos på sofaen..
Hærlige Rebekka som koser seg med smoothie..
Del innlegget mitt

One thought on “Oppskrift på en deiilig dag…

  1. Ble litt sulten jeg nå.. Ser ut som om du kan lage mat iallfall. Jeg er vel også rimelig flink til det egentlig, men baking er jeg ikke særlig god på. Bare sånne småting jeg får til..hehe..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *