Endelig er vi godt i gang med soverommet vårt! Da jeg startet å male rommet for 1 1/2 år siden var planen at dette skulle bli Matias sitt soverom. Derfor malte jeg alle veggene + brystpanelen i lys antikk. En av veggene malte jeg ikke, siden jeg hadde planer om å ha stjernetapet på denne veggen.. Men så ble planene forandret, og vips så ble dette vårt soverom.

I forhold til størrelsen burde dette vært Matias sitt soverom. Men av mange andre grunner ble det mest praktisk at vårt soverom ble her. Da hadde vi garderoberom inn en dør. Og videre hadde vi Kristoffer sitt gutterom (utenfor garderoberommet igjen). Gutterommet til Kristoffer har en egen trapp ned i 1 etg. Og om vi skulle sitte der og se på film måtte vi ned i 1 etg, opp en ny trapp, inn i loftstuen og så inn på Martines rom. Vi kunne gått imellom Matias sitt rom, men dette ville jo forstyrre han. I tillegg kunne det være mye støy om vi så på «kino» på gutterommet. Derfor ble det så mye mer praktisk å ha vårt rom her..

Untitlegd

Mobilbilder tatt underveis..

Nå er tak og lister grunnet 2 ganger og det venter kun på et siste strøk med hvitmaling over. Døren inn til garderoberommet er ferdig malt, mens døren ut i stuen trenger mer maling. Vinduet ble vi enige om å vente med å male til sommeren. Problemet på denne tiden er jo at malingen ikke tørker skikkelig siden det er såpass kaldt ute (vindu må stå oppe for å få malt det skikkelig).

På rommet har vi fjernet et stort skap, så her skal vi legge ny tapet og og vi skal legge nytt gulv på hele rommet. Litt av brystpanelen er også tatt vekk, siden det tidligere sto et skap her å. Vi har ikke planer om å gjøre noe med dette foreløbig, men prøver å innrede i forhold til å gjøre alle disse løsningene «naturlig». Midt i rommet er taket skrått, noe som gjør det veldig vanskelig iforhold til sengen. Står sengen inntill en av veggene må en av oss bøye oss når vi skal forbi.. Men vi holder på å lage alternative løsninger som løser dette problemet.

1608995_10153734224385704_311380730_n

Mobilbilder tatt underveis.. Her sto det et stort skap tidligere..

Så på dette rommet skal vi virkelig bruke fantasien vår og ha mange smarte løsninger i forhold til hvordan rommet er bygd opp! Jeg er optimist og tenker at dette skal vi løse :)

Untjitled
Sneek peek på noe av det som skal inn på vårt nye soverom..

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Oppussing av soverom

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *