Da vi kjøpte huset for snart 2 år siden var dem fleste vegger og tak malet. Det var lyse og fine farger i de fleste rom. Eneste unntaket var badet og toalettet i andre etg. På badet er det en turkis minirutette tapet (som ligner på fliser), mens på toalettet er det en blomstrete rosa tapet.. JUK…

Før på toalettet

Disse rommene ligger inntil hverandre, så drømmen etterhvert er å slå dem sammen så vi får et større med bad med et toalett på. Men siden alle rør og avløp ligger i veggen imellom blir dette en omfattende og dyr jobb. Så maange andre ting blir prioritert før dette. Men NOE måtte jeg jo gjøre..

Før og etter..

Før og etter. Har tenkt på et lite ikea baderomsskap der det gamle stod. Bare det nye skal være mye mye mindre..

Så derfor sjekket jeg litt rundt på hva jeg kunne bruke av maling. Tapet på badet er glatt, noe som ofte er vanskelig å male over. Resultatet kan fort bli at det ikke tørker og at det blir en klisette overflate. Derfor kjøpte jeg inn våtromsmaling og prøvde litt på veggen under vasken. I mens jeg kikket på resultatet av dette startet jeg på toalettet. Her var det jo vanlig tapet, så ingen fare for maling her…

Planen er å henge opp en dorull holder enten på veggen under bildelisten eller hengende ned fra listen.:P Ikke bare lett å fnne den passende..

Jeg startet da jeg var gravid. Jeg malet med en farge med noe beige i. Men resulatet syntes jeg ble veldig gulaktig. Jeg ble ikke fornøyd. Derfor bestemte jeg meg for å bytte farge på strøk nr 2. Men bekkenet tok overhånd og maling ble ikke aktuelt de siste mnd av svangerskap. Nå, endelig har jeg fått tid til å ta det siste strøket..

Fargen etter første strøk. Den var enda mer gul i virkeligheten. Selvom jeg la vekt på at jeg ikke ønsket noe gult i fargen jeg skulle ha da jeg kjøpte den.

Denne gangen valgte jeg en gråfarge som hadde noe antydning av blå/lilla i seg. Fargen var lys, men ikke for lys. Jeg ville ha litt farge som syntes, og det fikk jeg. Flisene på gulvet er ikke akkurat de hotteste, men heldigvis ble dem litt mer skjult nå med en annen farge på veggen. Siden det er mye grått på listene/ i flisene og på døra passet fargen veldig bra.

Vi hadde for lengst kjøpt inn det som skulle opp på veggen, og det var deilig å endelig få hengt det opp. Jeg syntes resultatet ble veldig flott, og nå er det faktisk koselig å gå på do oppe. Noen småting skal få plass på toalettet etterhvert!:) Blandt annet et lite ikeabaderomsskap.:)

Fiin fiin klokke som jeg elsker fra bohus! Forskjellige rammer fra IKEA

Bildene er fylt med bilder av familien vår i duse farger

En enkel og billig måte å få det litt koseligere på! Vi kunne jo byttet fliser og gjort det mye mer omfattende, men det gidder vi ikke da vi heller prioriterer andre ting i huset. Pluss at vi ønsker slå sammen rommene etterhvert.:) Litt vankelig å få frem den virkelige fargen på bildene, men dere ser sånn ca:) Neste prosjekt nå er badet. Jeg GLEDER meg til å starte på det.. For slik det er nå syntes jeg det ikke er mye koselig.:P:) Så var det bare å finne tid til det..:

På utsiden av døren

Del innlegget mitt

12 thoughts on “Oppussing av toalettet

 1. Hva er det med folk å være så flink med interiør? Både du og Rebekka er helt gale der!!:) Kjekt å ha noe å bli inspirert av til man selv skal begynne å boltre seg. Kjempefint ble det! Må innrømme at jeg faktisk så sjarmen i det gamle tapetet på badet, hehe

 2. Så fint det ble. Gleder meg til vi blir skikkelig ferdig her også. Men hele huset skal jo totaltenoveres, så det vil koste, og det vil ta tid. Men det vil bli vakkert, og ikke minst akkuratt sånn som vi vil ha det.

 3. Takk for søte kommentarer :D Klokka er kjøpt på bohus =)

  På badet er det en tapet som ligner på fliser, men tapeten er glatt.:) Så heldgivs litt mindre jobb.. MEN har planer om å male fliser på kjøkkenet. Så kjekt med tilbakemld på maling av fliser =)

 4. Så bra dette ble! Er ofte ikke så altfor mye til for å endre et helt rom betraktelig. Nå ble jeg litt nysgjerrig på hvor du har kjøpt den klokka?

  Nå som jeg selv innreder min egen leilighet ser jeg at det kan være en stor fordel å se på interiør-innleggene dine. Liker stilen dere har hos dere!

 5. Det ble jo kjempe fint=)

  har samme flisene på badet selv, var så lei av de og, men å begynne og flislegge et bad når vi skal bygge ut snart, gidder jeg ikke rett og slett=) men reiste for å se hva jeg kunne gjøre, og fikk beskjed at å male de flisene ble kjempe bra…

  Det har vi gjort, i en litt mørke, koksgrå, farge. og er super fornøyde.

  Klarer meg veldig fint uten å skifte de flisene nå=) Litt jobb med vasking og rengjøring av flisene først, men ellers veldig grei jobb=)

 6. Wow… Så fint det ble! Det er ikke så mye som skal til for å gjøre ting litt lekrere:-)
  Vi har selv et lite bad nede i første etasje som trenger en liten oppussing.. Nå ble jeg inspirert til å starte… Likte godt fargen du har valgt og alle detaljene i interiøret

  Ha en fantastisk dag!
  Klem fra meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *