Endelig er vi i gang med å pusse opp husets «kinorom», også kalt «gutterommet». Barna selv sier alltid «gutterommet», for det er jo det ordet vi bruker mest her hjemme. Grunnen til det er vel at vi fra dag en bestemte oss for at dette skulle bli «Kristoffer sitt rom», der han kunne innrede det og gjøre akkurat som han ville. Siden han er veldig glad i lyd, musikk, film osv ble planen hans å lage et kinorom. De to siste årene har vi brukt rommet som kinorom, men det har bare vært «halveis ferdig». Vi har mange av møblene, tv og anlegget, men det trenger litt oppussing. Dette rommet har vært nokså nedprioritert, da vi har tatt stue, soverom, kjøkken osv først. Men NÅ fikk vi endelig gnisten over oss til å starte på dette rommet. Kristoffer har SÅ mange tøffe planer for dette rommet, og jeg gleder meg  til å se helheten kjenner jeg!

Vi har til nå grunnet tak, lister, vinduer og dører og nå venter noen strøk med «bomull». Ellers skal vi ha fargen «matrix» på veggene. Vi skal ha noe tapet, rød scenetepper, ledlys osv i rommet. I dag har vi en 3seter stressless i svart skinn. Men planen er å utvide denne med et sete til, slik at det blir «loveseat» i midten. Vi har planer om å bygge denne opp på en «scene», og at det skal stå en helt vanlig 2seter foran. Under scenen har vi planer om å lage en gjesteseng som kan dras ut – dersom vi skal ha mange på overnatting..

Med andre ord, så har vi mange tanker. Jeg kommer med litt innspill, men i bunn og grunn så er det kristoffer som bestemmer hele dette rommet. Og det gjør det hele enda mer spennede!

Jeg har lagt ved et lite collage under så dere får en sneek peek på hva som skal inn i rommet. Dette er bare NOE, og helheten er kanskje litt vanskelig å se for seg foreløbig. Men bra og koselig blir det nok uansett! :)

Untitled

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *