Gangen begynner å ta form.. Til nå har jeg grunnet tak, lister og karmer.. Pluss at jeg har malt et ekstra strøk maling i taket.. Alle veggene er malet, mens halvparten har fått sitt siste og endelige strøk. Til mandag må jeg kjøpe inn et spann til maling så jeg får tatt resten. Når alle veggene har fått 2.strøk skal listene males. 
 I går….
I dag..
Deretter er det INNREDNING!! Det vi liker aller best.. Akkurat nå er jeg i tankeboksen på hvilken lampe jeg skal ha. Vi har to lamper i gangen så vil gjerne ha to like. Skulle gjerne brukt noe all av samme som vi har brukt på doen. Men siden den er vegg i vegg med gangen blir det nok for mye å bruke samme lampe her å..? TIPS taes imot med takk..:) 
Jeg kan avsløre så mye at gangen vår skal bestå av slagbenk, speil, hemnes skoskap, hemnes kommode og litt til.. Jeg gleder meg!!
Kristoffer har smått begynt å dra av tapeten i trappen opp til hans «gutterom». Her er vi usikre på om vi skal male i en matt farge (som gangen «pure color») eller om vi skal ha en tøff tapet.. Trappen trenger også noen strøk maling.. Vi har to trapper her i huset så det er nok jobb…
Ikveld skal vi ta en pause fra all maling og kose oss med familien Mæla! Kvelden skal bestå av joggebukse, god mat, levende lys, sofakos og ikke minst BABYkos!
Er så gøy at barna begynner å bli litt større og får mer og mer glede av hverandre..:)
Del innlegget mitt

11 thoughts on “Oppussingslørdag

 1. Dere er så utrolig flinke :D Å dere har så ufattelig god smak :) Kor er de HOME bokstavene kjøpt? Har vert på leit etter slike, men finner de ikkje?
  Ønsker dere en kjempe fin søndag, og gleder meg grådig til å se ferdig resultat :)

  • Hehe det er ikke noe problem :) Barna leker og koser seg. De leker med kitt, tegner og ikke minst danser. Vi setter på musikk også synger og danser barna mens vi jobber. Kristoffer har jobbet ute med hagemøblene i dag.. Og da har barna vært endel ute med han. Lekt i hagen, hoppet på trampoline, sklidd å sklie osv. Ellers har Martine hatt besøk av nabojentene og de har leket og koset seg i 2.etg her.

   Så tar vi masse pauser underveis med lek, kos og mat :)

 2. Så fint!
  Har ikke vurdert å lekte ned taket for å sette i spotter da? Vi vurderer å gjøre det på stue/kjøkken med tiden -med dimmer så klart :)

  Kos dere i kveld, herlige mennesker :)

  • Det er spotter med dimmer ved inngangen (se lengre ned). Så er det bare videre inn at det satt opp til to lamper. Er spotter overalt i huset ellers så her syntes jeg igrunn det er veldig fint med noen lamper. Litt avbrekk fra alle spottene overalt :)

   Tuusen takk herlige deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *