En plan jeg har hatt en god stund, er endelig gjennomført! For en stund siden pusset jeg opp spisestuen vår, og den ble totalforandret..:) Jeg hadde lenge ønsket noen ord bak på stolene, men fant ut at min skrift ikke passet så veldig bra..:P

Her om dagen var jeg innom minimal der Rebekka jobber. Der hadde de noen veldig passende bokstavsjablonger.. Så da gikk jeg til innkjøp av maling, svamp og sjablonger.. Så startet jobben.. Jeg maskerte opp stolryggen, og klippet opp sjablongene..

Ta litt maling på ett ark og ta litt på svampen. Pass på at det ikke kommer for mye..

Deretter var det å finne noen ord som kunne skrives på..:) Jeg stampet på sjablongene slik at det ble en nydelig bokstav..

Legg sjablongen intill stolen. Pass på å støye over og under slik at den ikke glir. Man kan også teipe dette fast. Maskeringsteipen gjør det lettere å få det rett

 Stamp på litt maling.. Ta vekk sjablongen forsiktig, deretter tørk av maling på sjablongen..

Resultatet ble veldig bra, og jeg er veldig fornøyd. Dette kan man gjøre på alt man vil!!:)

 Latter og kjærlighet..


 Tro og håp
Og når jeg først var i farta tok jeg stolen til Martine også.. Så jeg syntes «livet» beskriver stolen hun skal sitte i!
Del innlegget mitt

9 thoughts on “Ord på spisestuen..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *