Da skal jeg avgårde å gjøre litt forskjellige ærend før det er jobb igjen. Jeg må innom NAV å søke på kontantstøtta. Jeg skal da få første betaling i slutten av april. Dersom jeg søker nå, og ventetiden tar mer en 1 mnd, vet noen om jeg får etterbetalt?

Jeg må også innom banken en tur, og innom svigermor. For igår hadde jeg nemlig en «SUPER ør» dag! Jeg pakket stellebaggen til Martine, satte den klar i gangen. Og jeg var 100% sikker på at jeg putta den i bilen før jeg dro. Men da jeg kom frem til svigermor var det ingen bagg i bilen. Da jeg kommer hjem ligger den fortsatt fint i sofan! What? Jeg har vel ikke lagt den i sofan? Jaja.. På jobb var jeg enda mer ør. Spurte de jeg jobbet med om noen spm, og glemte det rett etterpå. Men det hjalp seg heldigvis utover kvelden… Ikke noe deilig å gå rundt å ha det sånn. Er nok mye som spiller inn om dagen, og forhåpentligvis blir det bare bedre fremover nå!:)

Det som ikke dreper meg, gjør meg bare sterkere :)

Så er det jobb ikveld da :) Siste vakta på noen uker, siden jeg blir sykemeldt etter operasjonen imorgen. Nå nærmer det seg, og grøss og gru! MEN blir deilig å bli ferdig med det. Nå har jeg gått å tenkt og gruet meg i 2 år..

Så fremover blir jeg liggende på sofan dag inn og ut. Så enten blir jeg en veldig aktiv blogger, eller så går det motsatt vei = Lite blogging. Det kommer jo ann på formen og fantasien. Og dersom innleggene mine blir litt rart skrevet er det nok pga sterke smertestillende! Hahah

My eyes are on you
Del innlegget mitt

5 thoughts on “«Ørheten» er her!

 1. SÅKLAR jeg mener kontantstøtta! Haha.. Enda ett bevis på min ørhet om dagen :P:)

  Takk for mange koselig kommentarer!:))) Og takk for lykke til ønskninger :D Det setter jeg stor pris på!

 2. Barnebidrag? Mener du kontantstøtten?
  Hvis det,så fikk jeg etterbetalt ja :)

  Haha,noen dager er man bare såå ør!! *ler* Søte deg.

  Tenker på deg om dagen. Operasjonen går så fint atte. Dette blir godt for deg :D Lykke til!
  Blir spenende å høre om opplevelsen din.

  Du har vakre øyne <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *