Fredag var jeg som sakt i Oslo en tur med Rebekka.. En super koselig tur! Vi begynte dagen på ikea. Der fikk jeg endelig drasset med meg garderobeskapet som nå har fått sin plass på Martines rom. Dem hadde jo også inne litt annet som jeg har tittet lenge etter. MEN som dem har vært utsolgt for. Var noen småting jeg må handle neste gang jeg skal inn på IKEA med Anne og mormor. For det er alltids utsolgt for noe..:) Rebekka fikk også kjøpt noe snasent på ikea som dere kan lese om på bloggen hennes idag. RÅtøft ble det!

Selvstendige jenter som slår inn varene selv. OG som tar ned seter og fikser plass i bilen..
Ble litt i handlevognene da…:)

Etter ikeaturen tok vi en tur innom ett stooort senter i Oslo. Rett i nærheten av hvor Rebekka hadde bodd. Vi kjørte også fordi stedet hun bodde i sine år i Oslo. Koselig å se!:) Senteret var bare stort og enda større! Og det beste av alt var alle de flotte interiørbutikkene. Best av dem alle var jo den store og flotte kremmerhuset butikken der dem hadde alt! Fikk lyst å kjøpe alt, men klarte i grunn å begrense meg litt..:) Men noe ble med hjem da..:) Vi avsluttet også turen på senteret med en deilig smoothie. Dem som kjenner meg og Rebekka litt nå, vet at dette er en av våre yndlingsdrikker..

IIIIK STORSENETER! Det dere ser her er KUN den nye delen. STORT var det. Og veldig mange etg..
 På kremmerhuset fant jeg skatten som fylte ut det tomme rommet på veggen i spisestuen. Endelig er spisestuen en helhet.. Noe som også betyr at det snart er på tide å vise dere..:)

Jentene koser seg med frisk smoothie..

Deretter bar turen til limelight. Produsentene av unge mødre. Vi møtte endel koselige mennesker som har jobbet med serien. Vi fikk se igjennom mange epoker som skal være med i serien. Jeg syntes Rebekka ble fremstilt på en veldig bra og riktig måte! Nydelig er hun, rett og slett. Og dere kan alle glede dere til å se denne hærlige jenta på tvskjermen.. Og ikke minst hvor hærlige hele denne familien er sammen. Fikk ett innblikk av hvordan mye annet i serien blir også, og ja.. Det blir mange forskjellige typer mennesker med. Spennede!!

 Ferdig med å se klipp.. Nokså fornøyd ja..:)

Etter en stund i stolen på limelight dro vi på «friday» som Rebekka har snakket så varmt om.. For jeg måtte jo smake på «Oreo madness» som jeg hadde hørt så mye godt om. Og ja, den sto virkelig opp til forventingene. Vi koset oss også med deilig middag som smakte hærligt! Dette er ett sted jeg helt klart kommer til å dra tilbake til..  Nå var det begynt å bli kvelden, og «smarte» som vi jenter er hadde vi kun på oss en cardigen. Så da stakk vi innom bik bok for å kjøpe oss en deilig og varm hettegenser.

 Rebekka koser seg med deilig middag.
Jeg er veldig imponert over denne deilige desserten..

Vi avsluttet kvelden på en hærlig «celebration» kveld, etterfulgt med en konsert i menigheten Rebekka tidligere har gått i da hun bodde i Oslo. Bra musikk og hærlige mennsker. Veldig koselig å møte alle dem menneskene Rebekka har snakket så godt om..

Mer av det jeg har shoppet inn i Oslo kommer etterhvert..:)

Skiltet har fått foreløbig fått plass på kommoden i gangen.
Dette skiltet syntes jeg hadde råflott tekst! Eller hva sier de andre mødrene?
Del innlegget mitt

7 thoughts on “Oslotur med Bekka…

  1. Anonym: Kooselig tilbakemld :D Tusen takk! Kjempe koselig å høre at du liker bloggen :D

    Desserten er oreo madness ja :) Vanvittig god. Er oreokakebunn under og øverst og is i midten. Nydelig! Ja oreokake er veldig goodt!

    Klart jeg kan få til en sminkevideo etterhvert :D:D Om det er ønskelig gjør jeg det =)

    <3

  2. Å ; så koseleg tur dere har hatt i sammen ! :) den desserten du ser på er det oreo madness ? Er litt nysgjerrig her jeg …har hørt om en kake som heter oreo , å den skal visst være vanvittig god …kanskje desserten er noe lignende …Visste neimen ikke de hadde så mange interiør butikker i Kragerø, så da må man vel ta turen din snart . Å ; SÅ masse fint du fekk handla . ER så fan av bloggen din …handler om litt av hvert . Håper du snart video blogger om et lite sminkekurs nå til høsten . Men nå er det natta her . Men sikkert ikke i bloggverden …Ha det godt so long ! :) ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *