Jeg gleder meg så til å få møte deg lille jenta vår
Del innlegget mitt

6 thoughts on “Øver meg i photoshop :)

  1. blir bræ detta :D ! har et lite tips for jevnere kanter, history tool,smudge tool og blur tool, finner alle toolbarn :)syntes de funker fint til jevne og smoothe kanter.

  2. blir bra jo ! jeg klarer ikke det der :P hehe er ikke så lett. Nå har jeg henta sjema for fødsel og adopsjon og så fikk jeg intekt og skatte oplysnings skjema som arbeids giver skal ha. så må sende det så er alt i orden håper jeg . men kan jeg velge selv når permisjonen starter? må jo skrive det på di papirene og. og siste dag. søknaden til jobben sa de ikke noe om. det kan jeg vel sikkert bare skrive . er sikkert ik noe skjema på det siden jeg ikke fikk det med .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *