I dag var en stor dag for Martine. En dag hun har gledet seg til i åresvis. Ikke nok med at hun snart er ferdig i barnehagen og skal få «barnehagepermen», men hun skulle også overnatte i barnehagen!

Dette er en tradisjon barnehagen har hatt i flere år, og noe barna gleder seg til i åresvis. I dag kom endelig dagen der det var Martine sin tur. Hun hadde med seg en av sine bestevenniner hjem fra barnehagen i dag, slik at de kunne leke og glede seg sammen før vi kl 18 skulle tilbake til barnehagen igjen. Linea og Martine hadde «bestilt» pannekaker under leveringen i dag tidlig, så da ble det pannekaker. Inntill pannekakene drakk de en frisk smoothie. De var så herlige der de satt å smilte, lo og skålet. Det var utrolig mye spenning her hjemme i dag kan dere tro.

IMG_2893 IMG_2894 IMG_2896 IMG_2898

Når klokken nærmet seg 18.00 var det tid for å pakke sammen alle tingene Martine skulle ha med. Pute, sovepose, liggeunderlag, lommelykt, pysjamas, toalettsaker og klær til morgendagen. Barnehagen har laget et stort opplegg i kveld der det ikke er sengetid før kl 23.00! De skal ut i skogen på trolljakt med lommelyktene etterhvert – og GJETT om de gleder seg!

På vei ned til barnehagen fulgte et par av nabobarna med. De skal begynne på førskolen neste år, så derfor ble de med meg hjem igjen etter leveringen. Men de syntes likevel det var veldig koselig å få lov til å følge de store jentene ned. Og gjett om de gledet seg til neste år – for da var det deres tur.

IMG_2901IMG_2905

Jeg gleder meg til å høre alle de koselige historiene imorgen om hvordan kvelden/natten var.

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Overnatting i barnehagen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *