Det har lenge vært snakket om.. Og denne helgen fikk vi det endelig til. Thea skulle på overnattingsbesøk til Martine! Spenningen var stor og dem snakket om dette hele tiden!

Jentene fikk til og med lov til å danse oppi sofaen! Hva er det man ikke får lov til når man har overnattingsbesøk?

Thea kom litt tidlig på dagen for å bli litt «varm» i trøya siden hun ikke har vært hos oss SÅ ofte..:) Og når det går litt tid fra gang til gang så er det greit å få litt tid sammen før det er natta..

Vi koset oss med pølser og godteri denne kvelden. Jentene tok opp god kontakt som alltid ganske fort og i løpet av kort tid var de knoll og tott. Kvelden kom og dem skulle ligge på samme rom. Dette gikk også veldig bra, og etter litt småskravling og fnising sovnet jentene så fint..

I dag sto jeg, Thea og Matias opp først før en trøtt Martine kom etter noen timer senere.. Mens Martine sov koset jeg og Thea oss med perler… Hun laget en fin figur som vi strøk og pakket inn i gave til mammaen og pappaen. Vi tegnet også et kort..

Når Martine sto opp var det på tide med frokost (andre gang for Thea..:P). Såklart skulle de ha nøyaktig det samme.. Nemlig knekkebrød med leverpostei.. De så på barnetv og koset seg i pysjene..

Pysjparty er nemlig veldig populært blandt disse 3åringene våre.. Så de fikk lov å tusle rundt i dem helt til vi skulle ut :) De tegnet, leket med kitt, perlet, danset, sang, så på film osv..

Sjekk morgensveisen!

SÅ dro vi ut.. Vi tok med akebrettet! Martine satt på akebrettet, mens Thea gjerne ville gå ved siden av. Vi gikk tur bort til barnehagen til Martine. Da var det en stolt jente som viste frem barnehagen sin ja.. Og på tur følger det med kvik lunch. :)

Etter en liten luftetur ville jentene inn og da gikk vi inn. Jeg spurte jentene om vi skulle lage muffens eller kake. De ble IKKE enig så da fikk de lage en type hver da.. Dette skulle dem nemlig lage helt selv, og servere til mammaen og pappaen til Thea når dem kom senere på dagen..

Etter MYE lek og masse inntrykk kom mammaen og pappaen til Thea. Thor (like gammel som Matias) var også med. Martine og Thea løøpte inn på kjøkkenet og hentet kaken og muffensene omtrent før mammaen og pappaen til Thea hadde fått av seg på bena.. GJETT om de var stolt.. Så da ble det litt kaffeskravling, kakespising og lek for barna. Alle fire leket og koset seg inne på lekerommet. Flinke storesøstrene det!

Er vel ikke lenge før denne karen står av seg selv..?

Et overnattingsbesøk Martine ELSKET og som vi må få til snart igjen..:)

Del innlegget mitt

15 thoughts on “Overnattingsbesøk

  1. Det er godt å høre :) Okei, men vi har Passat, så får det vel til :) Ja, et eget innlegg hadde vært fint, når du får tid da :) Du var forresten fin på håret nå ! :)

  2.  heisann :) Jepp, det stemmer..:) har skrevet litt om den her: http://www.veronikad.no/2011/01/vognkjp.html

    Er storfornøyd! Og alt står til forventningene. Eneste ulempen er at vognen ikke kan slåes helt ned mens baggen er på. Så greit med litt stor bil så man slipper ta av baggen hver gang. Vi har mercedes og det funker helt perfekt og mer enn det :)

    Kan jo prøve å få til et nytt innlegg om vognen da :)

  3. Så koselig med overnattings besøk! Moro når de blir så store! Følger meg å leser på bloggen din, bare hatt litt vanskelig for å kommentere:P Men nå har jeg fått orden på datan min så da blir det bedre :) Klem Hanne

  4. For noen herlige barn! :) Hadde du Emmaljunga Duo Edge til Matias? Kan du lage et innlegg om den vogna? Jeg venter barn til sommeren, og jeg ønsker meg virkelig den vogna, men ville vært greit med noen tips på veien :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *