Søndag kveld var jeg på jobb. Mens jeg var på jobb ringte Cecilie meg og lurte på hva jeg skulle denne uken. Hun spurte også om hun kunne komme ett par dager å sove over. Cecilie har nemlig flyttet til Darbu med sin kjære, så derfor ses vi ikke så alt for ofte lengre. Jeg var en tur hos henne i juni (les om dette her) og nå tok hun en tur til meg. Cecilie er litt spontan, for samme kvelden kom hun! Haha. Jeg møtte henne etter min kveldsvakt på søndag og hun sov over til tirsdag. Tirsdagskveld var det jobb for meg igjen.

Klar for noen fridager med Martine, Cecilie og Kristoffer.

Cecilie fikk møte Martine for første gang.

Søndag bare slappet vi av og snakket endel siden det var en stund siden sist. Lørdag koset vi oss med litt frokost sammen. Vi hadde store planer om å dra i fritidsparken å bade, men slik ble det ikke. Først sovnet Martine, og deretter Cecilie. Og i mellomtiden blogget jeg litt og ryddet litt. Når dem våknet var vi alle 3 så slitne og daffe av vi ble enige om å ha en rolig dag hjemme. Er ikke bare, bare å være gravid! JA, for Cecilie er gravid. Ca 14 uker på vei! Og jeg husker veldig godt hvor trøtt og sliten jeg var rundt dem ukene der.

Se på den lill søte babymagen! Den begynner å komme frem nå. Hun har SÅ mye å glede seg til..

Vi dro på butikken og handlet inn masse god mat, dessert og snop. Så kunne bare kvelden komme! Cecilie og Martine sto for matlagingen, nemlig taco! Kristoffer sto for desserten, mens jeg? Jeg bare vimset rundt egentlig. Hehe. Neida, jeg ryddet litt og fikk vasket litt klær osv. Desserten vi laget var ingenting mindre enn creme brulett! Vi fikk nemlig det etterlengtede creme brulett settet av min bror og svigersøster til jul. Og da fikk vi endelig prøvd oss på å lage dette hjemme. Og nydelig ble det.. Da vi til slutt satte frem snopet ble ikke så mye spist, siden vi var stappa alle 3.. Cecilie er jo så glad i grøssere og skrekk, så kveldens film ble død snø! En god blanding av skummelhet og latter.

Cecilie lager mat, med Martine på armen. Martine storkoser seg.


Jeg kommer inn på kjøkkenet og se hva jeg oppdager! MMMM sier Martine. Her fikk hun smake på kraften til ananasen. Hehe. De to der alså..


Her har vi strødd på sukkermixen, og holder på å flambere.

Klar for smak!

Overdriver ikke med godisinnkjøpet vi..

Tirsdagen kom å vi koset oss sammen før vi måtte si hade nok engang. Trist at vi ikke ses så ofte, men utrolig koselig når vi først ses da. Vi fant ut at vi begge hadde sånn kamera foran på mobilene, og kunne ha på sånn videosamtale når vi ringte hverandre. Så da fant jeg ut at dette var super kjekt siden jeg da kan følge med på magen via tlf! Hehe. Takk for noen utrolig koselig og behagelige dager med deg snuppa. I det siste har det gått litt i ett, så disse rolige dagene var akkuart det jeg trengte for å fylle opp batteriene igjen.


Martine og cecilie koser seg og leker.

Takk for noen flotte dager jenta mi. Såå glad i deg..

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Overnattingsbesøk

 1. herregud så nydelig martine er =)) ligner på mamman sin ser jeg, spess øynene syns jeg . men pappan har jo og veldig blå øyne så er nok en god blanding der !;) kjempe søt tulle!!=D vi er heldige asså, som har så fine prinsesser!

 2. ja folkens takk for at dere syns jeg har fin mage:)jeg syns det litt selv åsså,hihi:))
  Åsså snuppa mi,så koselig med disse bildene og det du skriver:)Var så deilig og koselig sammen med dere 3 åsså,så får det ikke bli like lang tid til neste gang:)
  Åsså var det jo bare såååå koseig å få bli litt kjent med Martine:)Hun wer jo bare såååå nydelig,åh herrregud,tenk å jeg kommer til å syns at min baby blir nydelig da:))tnåååå:)gleder meg:)klemmer
  Kjempe glad i deg Jenta mi<3

 3. åååh herregud så søt mage! er kjempe lenge siden jeg har sett cecilie nå! gårr i klasse med henne. kjempe søt jente ^^

  ser ut som dere har hatt det kjempe korslig :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *