I går hadde jeg fri fra jobb, og jeg og Martine ville ut å finne på noe. Gradene har jo begynt å gå brått nedover, og det liker vi. Før har det jo vært for kaldt til å være ute. I går var det minus syv grader her, og da kledde vi på oss og tok en tur ut. Martine fikk gavekort til jul, og en av tingene vi har brukt for dette er akebrett.


Martine hjelper til å finne klær..


Skal vi se heer.. Oii helt i bunn fant jeg en skje. Den var mye mer morsommere enn å kle på seg..

Dette er ikke morsomt!! Da kommer furteleppa. Her har hun fått på seg ullbody, ullstrømpebukse og ullgenser.


Så var det på med hals, lue og ulldress som farmor har strikket.


Så på med foret dress og ullteppe på akebrettet. Nå fryser hun ikke vel.. På høyre bilde ser du «slappe av» stillingen hennes.

Når Martine endelig var påkledd (etter en stund) satt jeg henne oppi akebrettet. DET var stas det. Hun gliste som bare det å satt å lo hele veien. Innimellom la hun huet bakover å armene rett ut på begge sider. Folk må jo ha trudd at hu lå å sov bakpå der eller noe. Men med engang jeg snudde meg satt hun seg opp å gliste. Vi gikk ikke så lange turen da det fortsatt var litt kaldt. Men vi gikk en tur ned på jobben til pappan hennes, der vi også fikk hilse på onkelen hennes. Vi tok en pause der nede med litt smoothie, før vi vendte snuten hjemover igjen.

Martine og mamma på besøk på jobben til pappan..


lalalalala, en indianer.

Da vi kom hjem var det bare stelle seg litt før vi alle tre dro på besøk til mine besteforeldre. Martine sine oldeforeldre. Kjempe koselig hadde vi det der. Vi fikk servert nydelig middag + dessert. Martine showet og koset masse med dem. De har jo også en søt hund som Martine var veldig begeistret over. Dem har jo sett hverandre før også, og nok engang hyler Martine av glede da hun får se voffsen. BØ sier hun til voffsen.

Oldemor og Martine leser bok, mens voffsa ser på.

Kristoffer og oldefaren ser på oldefars nye data.

Martine og voffsen hilser.


Martine er blid som vanlig :)

Del innlegget mitt

8 thoughts on “På aketur + middagsbesøk

  1. Takk for koselig tilbakemld :) Rebekka: Er som Linn sier, ingen aldersgrense. Men det er jo ett sete der man må sitte og holde balansen helt selv, selvom det homper litt. Hehe. Men er sele på og det er veldig greit :) Tilfelle Martine plutselig ser noe spennede foran seg og vil frem :P

    Anne: Ja vi ses ikveld!!:) Men uten Martine da men.. Får ta det snart!!:D

  2. At ikke tante hadde fri fra jobb når dere var her a:( Bah! Herregud dagene flyyyr om dagen! Men .. Når har du fri neste gang nå a? Kanskje vi tre jenter kunne tatt en gåtur, en bytur, en filmkveld eller noe…?:D Nå har vi prata lenge nok om det :p hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *