Som jeg skrev i forige innlegg finnes det ikke et spor av snø her i området om dagen. Så siden vi alle hadde null planer for dagen tok vi en skikkelig familiedag.. Vi pakket sakene og kjørte opp til Lifjell. Martine storkoset seg på veien med smultring og kaptein sabeltann på tv sitt. Hun fikk nemlig skjerm til bilen i julegave. Det var tvillingskjermer, så Matias følger ivrig med også..

Når vi kom opp kom det noen gode gledeshyl fra Martine! ENDELIG snø.. Vi aket og koset oss. Martine syntes det var litt skummelt, men det gikk greit om vi var forsiktige. Hehe..

Vi tok en god pause med «premie» for at Martine var så flink til å ake. Da ble det såklart kvik lunch sjokolade og litt annet godt..:)

Matias koset seg, godt innpakket.. Han brukte Martines gamle akebrett og syntes det hele var veldig fasinerende. Etter litt sa Martine at det var på tide å komme seg hjem. Hun kunne heller bare komme tilbake imorgen! Haha, de er så søte når dem er små.. Kommer med mange søte gullkorn..

På veien hjem kjørte vi innom Lefdal for å velge ut et 55 tommer led tv som mannen fikk i julegave av meg. Han skal jo få seg gutterom i kjelleren :) Han har stått på som bare det så jeg syntes han fortjente dette. FY så fine de nye samsung led tvene er! :)

Martine og Matias ble levert hos mormor og bestefar, mens mor og far skal i bursdag til Anne. GJETT om barna koser seg :)

Så helt til slutt vil jeg informere/minne dere alle på at MUM photography har en konkurranse gående om dagen. Jeg og Rebekka (MUM photography) gir ut en gratis fotoshoot til en heldig vinner. Type fotoshoot får man bestemme helt selv, og alle bildene får også vinneren gratis på en cd ferdig redigert (i full oppløsning). Så hiv deg på du også! Trykk her for å komme rett inn til konkurransen.

Del innlegget mitt

13 thoughts on “På aketur..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *