Ja, nå begynner formen å bli bedre og bedre heldigvis. Kristoffer er frisk som en fisk som vanlig. Han er aldri syk mer enn en til to dager. Mens jeg derimot. Jeg kan ligge i uker. Urettferdig ja.. Men nå er jeg alså på bedringens vei. Jeg hadde noe feber på søndag, og jeg tror feberen forsvant igår. Da fikk vi endelig vårt kjære barn hjem. Det var nydelig å se henne igjen! Det eneste som henger igjen nå er det helt grusomme kvalmen, og den følelsen av å føle seg utslitt etter småting. Jeg er så sulten, men bare jeg tenker på mat brekker jeg meg.. Det vises også på vekta, siden jeg har gått ned 2 kg på 2 dager! Haha, sånn er det å ikke ha matlyst.. Siden jeg ble syk på lørdag har jeg fått i meg noen tørre mariekjeks, og igår fikk jeg i meg en halv posjon middag som Kristoffer laget til oss. Deilig pitatallerken.


Tydelige tegn på at vi har vært syke ja…

Dette kom gutten min til meg med igår.. Så god han er! Men, lille venn. Så mye mat til en som er så dårlig? Hehe..

De siste dagene har vi vært lite effektive her i hjemen, å det syns! Huff, det ser jo ikke ut. Men i går fikk vi rotet oss til å sette sammen en handleliste, Kristoffer dro i butikken mens jeg vasket kjøleskapet. Det var på tide det å ja… Så var vi iallefall litt effektive. Etter kjøleskapvasken måtte jeg igjen sette meg ned en stund da kvalmen kom tilbake for fult. Litt senere på kvelden gjorde jeg ingenting mindre enn å starte på spisestuen som nå har stått ferdig demontert på kjøkkenet i noen uker. Den skal få noen strøk maling, og nytt stoff på putene. Det var litt av en jobb ja! Stolene var det værste. Alle de forskjellige krikene og krokene. I dag har jeg tatt andre strøket, og prøver meg på å rekke strøk nr 3 før jeg legger meg. Nå skal jeg ha den ferdig!


Før og etter.. Her har jeg fått vasket godt, og fylt opp med ukens beholdning.

Siden jeg malet med oljebasert maling, måtte jeg lufte godt pga luften.. Så da var det bare å pakke inn Martine i uteklær! hehe. Det endte opp med at Martine og pappa satt seg oppe og så på drømmehagen og spiste middag der..

Innimellom all denne spisestueoppussingen fikk vi besøk av Linn Beate, sammen med sin samboer Geir og hennes nydelige datter Thea! Det var kjempe koselig å se «lille» Thea igjen. Sist jeg så henne var hun jo bare lita baby.. Thea syntes det var stas å se Martine, og Martine gav stort utrtykk for at det var «morsomt» å hilse på Thea å.. Vi lekte masse sammen på Martines lekerom, og avsluttet kvelden med drømmehagen og kjeks. Da var jentene i himmelen ja.

Thea viser meg hvor «hoppsi Deisi» og «hinkelpinkel» er henn på coveret. Martine koser seg med kjeks..

Så i kveld skal jeg få ferdig spisestuen og få fikset litt opp her, før jeg imorgen slipper inn mange koselige damer til tupperware party! Jeg tenkte også å kansje bake noe.. Så om det blir gjort ikveld eller imorgen får jeg se ann på formen… Har dere noen forslag til hva jeg kan bake kansje?

Sjokoladekake kansje?

Ellers har vi gjort en forandring her i heimen nå i det siste. Den «nye» tvseksjon som jeg malet og pusset opp ble jo veldig fin tilslutt. Nå var bare problemet at vi hadde en liten nyskjerrig jente som krabbet (ålet) rundt her. Under tvseksjon har blitt hennes nye yndlingsplass å leke. For å si det sånn er det ofte disco i stua her om dagen! For hu åler seg bort i full fart, og vrir på volumhjulet. For gjett om hu har finni ut hva det brukes til ja. Dvdène går ut og inn av spillerene, og ja, trenger jeg fortsette? Så vi fant til slutt ut at dette ikke går lengre.. Så da begynte Kristoffer på ett lite prosjket for seg selv her. Han kjøpte nemlig inn plexiglass og noen fester… Mens han og Petter holdt på å montere glassene satt Martine ved siden av å hylskreik. Hun skjønte tydeligvis at noe foregikk. En stund etterpå var hun skikkelig fornærmet på oss, og det viste hun tydelig. Men nå begynner det å gå over tror jeg. Men hun er stadig bortom for å sjekke om glasset fortsatt er der.. En veldig lur ting å gjøre dersom man har åpen seksjon og litt nyskjerrige barn…

Martine sjekker om det fortsatt er det «dumme» glasset på. Både luke nr 1 og nr 2..


Hun gir seg ikke, og må sjekke om vi virkelig har satt opp glass i luke nr 3 også!?

Martine øver seg på å krabbe..Midtstill

Del innlegget mitt

5 thoughts on “På bedringens vei

  1. Hei:) Uff,omgangsyken er kjedelig ass.Bra du har blitt bedre da.
    Den middagen over der så god ut asså,må jeg lage en dag.

    Har forresten en ny utfordring til deg på bloggen min :)

  2. hælle dussan så stor og fin hu er =) tia flyr. vilde øver seg litt på krabbing tror jeg og. har sett noen meklige stillinger osv i det siste. hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *