Idag har jeg og Martine koset oss hjemme.

Martine følger ivrig med på uroen sin

Når kvelden kom smygende fikk vi besøk av Annie. Vi gikk oss en lang tur (1,5 time) i regnværet. Annie troddde hun var kjent på heistad, men det er hun ikke. Hehe. Når jeg viste henne hvor stort Heistad egentlig er fikk hun jo helt sjokk. Hehe. Mange smågater rundt omkring.. Når vi kom hjem laget vi oss nydelig kyllingsalat. Shoppet litt på nettet gjorde vi å! Men hva, det er en del av vårt hemmelige «prosjekt». Haha….

På tur aldri sur :) Se den fine regnbuen i bakrunden

MmmmmMM.. Nydelig salat

Del innlegget mitt

4 thoughts on “På bedringens vei

 1. tuuusen takk for all hjelp.. å når du forklarte tok det 2 min! :D du er kjempe flink til å forklare slik at man forstår lett! :D

  Stakar martine mor.. men ser for meg det utrykket du beskriver av henne.. dakar :(

  Men om litt blir hun helt bra! :)

  så sportye da! i regnevær tenker jeg aldri på å gå tur :P hehe..

 2. Nei nå får jeg jo ikke lov.. :(
  Men håper at jeg i morgen får beskjed om at jeg ikke trenger å ta det så med ro :) Vil gjerne utnytte mine siste uker i Oslo best mulig :)

 3. Kom innom din blogg akkurat rundt da du fikk henne jeg. Så ikke alt jeg har fått med meg :O)

  Er spendene med dette med huskjøp. Men så mye vansklgere enn jeg først hadde trodd. Er jo så mye man skal tenke på, som man ikke gjør når en bor i leil. Alt fra når huset er bygd, til område det ligger i..
  Blir nok ikke flere visninger på meg nå før den lille er ute. Blir for lang tur i bilen, så tett på. Så enten får min samboer dra alene eller så sender vi familie. (selv om det er litt skumelt) Men har nå ivertfall noen prospekter vi ønsker å undersøke nærmere.
  Er det mye hus til salgs på Heistad/Brattås? Håper dere virkelig finner noe snart :)

 4. Ble du satt i gang eller noe med Mrtine pga SF? Eller kom hun naturlig før tiden? Får ikke håpe at det er det jeg har, er spent på høre hva di sier imorgen. Og hva som da evt skjer videre. Lever i god tro, da jeg som sakt føler meg pigg i formen.

  Stakkar lille snuppa di med sopp, skjønner godt du får litt dårlig samvittighet når du må gi henne medisin.
  Håper hun blir frisk raskt. Skjønn der hun ivertfall, det er det ingen tvil om :)

  Hvordan går det med dere og hus? Er kommet en del nytt på markede nå, synes jeg :) Synes det en uke eller 2 var mye drålig der ute. Men nå ble jeg mere positvivt stilt :) Håper bare vi finner noe vi vikelig vil ha, og at vi får det til den prisen vi vil gi.. Er ikke lett..

  Ha en super duper dag!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *