I dag dro jeg og Martine for å besøke Martines oldemor (min bestemor). En vennine av bestemor var også på besøk og fikk også hilse på Martine. Vi koste oss med deilig vafler og brus. Etter en liten stund kom Martines oldefar hjem. Han koste seg litt med Martine før hun plutselig sovnet. Hun som aldri sovner på gulvet eller i armene våre, KUN i senga. Hehe. Så da fikk hun låne senga til mine besteforeldre slik at hun fikk sove i ro og fred. Mens Martine sov satt meg og besta og skravla om alt og ingenting. Kjempe koselig! For en god bestemor og bestefar jeg har :)


Martine og hennes oldemor


Lille Martine i denstore sengen..


Da er vi våkne igjen og blid som en sol!

Litt senere på dagen dro vi hjemover. Men før vi dro hjem tok vi en tur innom jobben til Martines pappa og bestefar. Martine ble dullet og dallet litt med der. Hun blir alltid så tankefull når hun kommer på kontoret til pappa, for der er det så mye å se på. Og så mange forskjellige farger. Martine fant seg også ett tau som var veldig spennede ja..


Jeg kan hjelpe til med disse tauene jeg bestefar..


Gutten min på ærbe


Her var det mye å se på!

Mens pappan min ekspederte noen kunder satt meg og Martine på kontoret hans å ventet så lenge. Jeg skjønte ikke helt hvorfor Martine hele tiden stirret på veggen bak meg og gliste som bare det. Jeg lot henne «stå» litt på gulvet og enda engang kikker hun over skulderen min og gliser. Hva er det hun gliser så av da tru? tenker jeg og snur meg. Og dette er hva hun har sittet og sett på! Heh måtte le da ja.. Kansje hun trodde det var en ekte mann?

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *