Ja idag har jeg og Martine vært på bytur med Lise og Emma. Vi har shoppet klær til Lise som hun skal bruke imorgen da hun skal ut med heistad beijbsa. Jeg fant meg en kjole som jeg mest sansynligvis kommer til å kjøpe for å bruke i barnevelsignelsen. Grunnen til at jeg falt slik for den var at den har samme mønster som kjolen Martine skal bruke. Er jo litt morsomt når de passer sammen. Da er det bare å finne antrekk til pappan så er iallefall klærne klare! Legger ut bilder av antrekkene når jeg har fått kjøpt inn alt :) Vi dro på cafe og møtte Ida, Marthe, Rikke og Marthe (søstra til Ida).

Snuppene på tur


Gulljentene

Idag ville jeg prøve å lage Pappardelle. Dette er noe vi jentene pleier å spise på Jonas B. Gundersen innimellom, og som Lise har funnet oppskriften på. Det var NYDELIG!! Jeg og gutten min storkoset oss med deilig mat. Til dessert satt vi med hver vår skje og spiste is rett fra boksen! Namnam..

Kjæresteparret

Naam..


Hiver oss over den deilige maten

Ikveld har jeg sett på dokumetar om verdens første gravide mann. Så syykt! Men tross for hvor sykt alt dette var så virket det som de ble en lykkelig familie da. Og det er det som er viktig.:) Resten av kvelden skal jeg og gutten min tilbringe på sofan med sesong 4 av prison break.

Del innlegget mitt

6 thoughts on “På bytur med jentene våre :)

 1. Gravid mann?? han er ikke mann, han er født dame og er fremdeles dame innvendig og nedentil.. kan ikke kalle det for en gravid mann da vettu…

 2. Kan jo egentlig ikke kalle han for mann da, ja greit han ser ut som en. Men har jo ikke tatt operasjon enda, så han er jo fortsatt en dame.(nedentil og inni)

 3. Mmm den maten så digg ut!!!

  Gravid mann??? Hæ har jeg ikke fått med meg.. Hvorfor er det ingen som har fortalt meg at det gåt ann….!!!!!
  JA da vet jeg HVEM sin tur det er neste gang!!

  hihi

  Ha en kjempe fin helg!

 4. ENDELIG SKAL DU SE SESONG FIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *