Ja i dag har jeg, Kristoffer og Martine vært rundt omkring for å se om vi kan finne en sofa begge liker! Vi er enig i det meste som gjelder stil i vårt hjem, men når det kommer til sofa er det litt værre. Vi er begge enige om at vi ikke vil ha samme sofa som vi har i dag. Den har holdt seg bra den tiden vi har hatt den, men nå er vi lei ja..

Kristoffer vil ha skinnsofa (PVC) og 2 + 3 seter. Jeg vil ha stoffsofa og hjørnesofa. Hmm. Jeg tenker at skinnsofa kan være fint å se på, men jeg personlig liker bedre stoff. Skal vi tenke på at vi har barn burde vi jo velge skinn da det er enkelt å rengjøre. Men jeg syntes ikke det er noe deilig å sitte i skinnsofa. Det blir jo så klamt og ekkelt. Så i dag har Kristoffer prøvd alt for å overtale meg til at vi burde kjøpe skinnsofa. Men jeg vil ha en stor og god hjørnesofa. Gjerne med 3+3seter. Kansje en slik solseng på enden. Den skal være stor og god. Og myyk. Ikke så enkelt å rengjøre stoff når ungen(ene) griser men.. Og for å være helt ærlig er jeg ganske lei av svart sofa. Men det er jo kansje det som er finest og mest praktisk?

Kristoffer vil ha denne. Den var ikke så gal å sitte i da..
Jeg vil ha noe mer lik denne. Bare ikke det mørke brune, og ikke løse puter ;)

Vi har enda ikke bestemt oss, men er farlig redd vi havner på skinnsofa ja. Vi fant en vi likte veldig godt, og som jeg kansje kan leve med. Så vi får se…

Blir det skinnsofa kjøper vi en skinnlenestol i tilegg + denne til Martine
Hva syntes du er finest/mest behagelig/ mest praktisk?
Del innlegget mitt

9 thoughts on “På sofajakt

 1. Kunne ikke vert mer enig med deg. Skinnsofa er klamt! Stoffsofa derimot.. koseli og behagelig :)

  Jeg har akkuratt hatt denne diskusjonen med min kjære også.. selv om han likte sofaen veldig godt selv, skulle han helst ønske at det var en skinnsofa vi endte opp med… men denne gangen seiret jeg :D

  Så får jeg heller bite det i meg om jeg skulle angre senere..

 2. Jeg er og enig med deg(dere andre over).. hehe..

  kjempe klamt å sitte i, og om du skulle ta deg en lur på sofaen evnt bare ligge å se på tv så henger man jo fast om man skal reise seg.

  Men jeg er sikker på at det blir kjempe bra uannsett hva dere finner på å gjøre :)

 3. Takk for tips jenter. Alle jeg har snakket med til nå syntes vi burde kjøpe skinnsofa, så godt å se noen er eige med meg å.

  Ja akkuart det sier jeg å. Varmt om sommeren og kaldt om vnteren. Men sambo mener at siden dette er pvc hud og ikke ekte skinn så blir man ikke klam av å sitte i den. Forklarte å viste i det store og breie i går. Hehe.. Vi har nå skinnseter i bilen (akkuart me tanke på Martine) og det går a greit det.. Hmmmm

 4. Må innrømme at jeg likte den du har valgt deg ut best. Den så jo bare helt nydelig ut. Tenk deg en kald vinterkveld med teppet og en god bok oppi der :)

  Men kan oxo være enig i hva din samboer mener om skinnsofaen. Men det er et *sensur* å sitte/ligge i når det er varmt ute.

  Lykke til! :)

 5. jeg er ENIG MED DEG! Skinnsofa er KLAMT og VARMT å sitte i!! blir jo helt svett i rompa av å sitte i de! IKKE noe kosesofa, nei!

  Stoffsofa er myyyyye mer behagelig OG uten tvil penere!
  Men nå er jeg ekstremt anti-svart-skinn, eller iallefall anti-svart!

  når det gjelder å ha sofa som «passer for oss med barn», så kan jeg iallefall anbefale stoff som er litt grovt vevd…. hvis du skjønner hva jeg mener med det.. hehe! vi har lyseblå/grå sofa i grovvevd stoff, og E har gulpa på den et utall ganger allerede…. I tillegg har min kjære far søla rødvin i den og svigerfar fikk for sikkerhetsskyld blod på den da han skada seg litt når de bar sofaen opp i 4. etg :-p Poenget er: kjøper du en stoffsofa, så kjøp en sofa det går an å vaske trekket på! Det er også smart å impregnere den MED EN GANG! :)

  gurimalla dette ble langt!

  Lykke til med valget! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *